Egy drogos színészt alakít a Valami Amerika 3-ban Stohl András.

Stohl András korábban ittas vezetés és kokainfogyasztás miatt ült 5 hónapot börtönben. A színész talán azt gondolta, ezután soha többé nem kell magára húznia a rabruhát, de tévedett: a Valami Amerika 3-ban egy rácsok mögé került drogos színészt alakít.

A rendező, Herendi Gábor egy kicsit aggódott akkor, amikor felkérte Stohlt a szerepre, hogy hogyan fog reagálni rá, de szerencsére jól fogadta és kellő iróniával kezelte a helyzetet.

Stohl Andrással már nagyon régóta szerettem volna együtt dolgozni, mert kiváló színésznek tartom. Nem tudtam, hogy mit fog szólni, amikor felkerestem a szerep kapcsán, de tudtam azt, hogy egy jó humorú srácról van szó, aki rendelkezik akkora öniróniával, amilyet ez a karakter megkövetel. Szerintem ő ezt a múltjának egy egyfajta elegáns tisztulási folyamataként is megélheti úgy, hogy poént csinál magából" – árulta el a rendező a Borsnak.

Korábban egyébként kiderült, hogy Stohl nemcsak rabruhát, hanem egy alkalommal még szoknyát is magára ölt majd a filmben. Az ominózus jelenet a hivatalos előzetesben látható.

Stohl András újra rácsok mögé kerül - legalábbis legújabb filmjébenFotó: Polyák Attila - Origo