Magasvári Viktor végleg Ausztriába költözik családjához, a zenekar új gitárost keresett

Forrás: Facebook/Nagyferó és a Beatrice -
zene Beatrice Ausztria zenekar Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megunta az ingázást Magasvári Viktor, a Beatrice gitárosa, hiszen jó ideje az Ausztriában élő családja és Őrbottyán között ingázik, ahol a zenekarral próbáltak. Most úgy döntött, családját választja.

"Tavaly több mint 200 éjszakát töltöttem egymagamban az őrbottyáni házamban, és néha már a tévét sem láttam, annyira párás lett a szemem" – panaszolta a Blikknek adott interjújában a gitáros, aki tavaly 100 ezer kilométert ingázott és két balesete is volt.

Magasvári Viktor megunta az ingázást Forrás: Facebook/Nagyferó és a Beatrice

A 44 éves Magasvári Viktor és felesége, valamint két gyermekük két évvel ezelőtt költöztek Bécsújhelyre, felesége az ottani idegsebészeten kapott új lehetőséget. Ahogy a Blikknek mondta: nem akarta cserbenhagyni a zenekart, akikkel már régóta zenélt együtt. Azt is elárulta, hogy keresetének felét a bébicsőszre kellett költeni, hiszen volt olyan hét, hogy csak 1 napot látta családját. "Az én álmom már megvalósult, a feleségem álma viszont még alakul, és most ez a fontosabb. Amit gitárosként el akartam érni, azt elértem" - mondta Magasvári Viktor, akinek helyére a 43 évves Kékkői Zalán érkezik majd, aki 16 évvel ezelőtt Ákos zenekarának tagja is volt.

Pintér Tibor még mindig küzd Tóth Andiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180214-pinter-tibor-meg-mindig-kuzd-toth-andiert-jimmy-musical.htmlTovábbra sem adja fel Pintér Tibor és bízik abban, hogy ő és Tóth Andi hamarosan együtt dolgozhatnak. TV + Sztárok--Így tölti a Valentin-napot Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180214-igy-tolti-a-valentin-napot-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka egy olaszországi hotelben tölti a Valentin-napot, egyedül. Erről fotókat is posztolt. TV + Sztárok--Vajna Timi magányosan és betegen tölti a Valentin-napot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180214-vajna-timi-maganyosan-es-betegen-toltoi-a-valentin-napjat.htmlVajna Timinek nem akar összejönni ez az év: kiderült, lehetséges, hogy Andy Vajna szíve már másért dobog, ő meg magányosan és betegen tölti a Valentin-napot. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia vőlegényével, Pataki Ádámmal közös romantikus fotót töltött fel közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180214-liptai-claudia-volegenyevel-pataki-adammal-kozos-romantikus-fotot-toltott-fel-kozossegi-oldalara.htmlLiptai Claudia sugárzik a boldogságtól azon a fotón, melyet közösségi oldalán osztott meg követőivel, és melyen vőlegényével, Pataki Ádámmal látható. TV + Sztárok--Szigorú szabályt vezet be II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180214-szigoru-szabalyt-vezet-be-ii-erzsebet-kiralyno-buckingham-palota.htmlII. Erzsébet királynő döntött: környezettudatos életmódra vált a Buckingham-palota. TV + Sztárok--Cseke Katinkának beszólt egy férfi testsúlya miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180214-cseke-katinkanak-beszolt-egy-ferfi-sulyfeleslege-miatt.htmlÖrökké bennemarad Cseke Katinkában az, amit akkor érzett, amikor beszólt neki egy férfi testsúlya miatt: porig alázta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.