Megunta az ingázást Magasvári Viktor, a Beatrice gitárosa, hiszen jó ideje az Ausztriában élő családja és Őrbottyán között ingázik, ahol a zenekarral próbáltak. Most úgy döntött, családját választja.

"Tavaly több mint 200 éjszakát töltöttem egymagamban az őrbottyáni házamban, és néha már a tévét sem láttam, annyira párás lett a szemem" – panaszolta a Blikknek adott interjújában a gitáros, aki tavaly 100 ezer kilométert ingázott és két balesete is volt.

Magasvári Viktor megunta az ingázástForrás: Facebook/Nagyferó és a Beatrice

A 44 éves Magasvári Viktor és felesége, valamint két gyermekük két évvel ezelőtt költöztek Bécsújhelyre, felesége az ottani idegsebészeten kapott új lehetőséget. Ahogy a Blikknek mondta: nem akarta cserbenhagyni a zenekart, akikkel már régóta zenélt együtt. Azt is elárulta, hogy keresetének felét a bébicsőszre kellett költeni, hiszen volt olyan hét, hogy csak 1 napot látta családját. "Az én álmom már megvalósult, a feleségem álma viszont még alakul, és most ez a fontosabb. Amit gitárosként el akartam érni, azt elértem" - mondta Magasvári Viktor, akinek helyére a 43 évves Kékkői Zalán érkezik majd, aki 16 évvel ezelőtt Ákos zenekarának tagja is volt.