Fél napig utazott a 17-es budai villamoson a halott férfi

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Buda halott 17-es villamos Budapest villamos közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél napig utazott a 17-es villamoson Budapesten egy halott férfi. Az utasok csak délután észlelték, hogy valami nincs rendben vele.

Elképesztő eset történt Budapesten: fél napig utazott egy halott férfi a villamoson, mire észlelték: meghalt. A 73 éves János Érdről utazott a fővárosba vonattal kora reggel, ahogyan minden nap szokott. A Déli pályaudvaron felszállt a 17-es villamosra, amelyről két megálló múlva, a Széna térnél szállt volna le. Szíve azonban valószínűleg szinte azonnal leállt, ahogy leült az egyik ülésre. Élettelen testével nem foglalkoztak az utasok, azt hihették, hogy alszik, csupán délután fél kettő körül jelezte valaki a vezetőnek, hogy valami nincs rendben vele.

Már hét óra körül beállhatott a halál, hisz két megállóval később Jani nem szállt le. Aztán a villamosvezetőnek fél kettő körül szólt valaki a Frankel Leó útnál, hogy úgy néz ki, mintha valaki rosszul lenne, de lehet, hogy már nem is él, mert nagyon sápadt. A vezető megállította a járművet, és akkor hívta a mentőket." – nyilatkozta az özvegy Borsnak, majd hozzátette, először el sem hitte, hogy mindez a férjével történt. „A rendőrség hívott fel, hogy valószínűleg órákkal ezelőtt meghalt a férjem. Az első reakcióm az volt, hogy biztosan nem ő az, mivel a Szabó János név elég gyakori. Amikor felolvasták az adatait a papírjaiból, akkor sem a legrosszabbra gondoltam. Hárítottam, hogy biztosan valaki ellophatta a férjem táskáját, és ő halt meg, azért vannak nála a párom iratai és a telefonja. De amikor elmondták, hogy néz ki, rá kellett döbbennem, hogy igaz."

A kép csak illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Az özvegy azt mondja, nem érti, hogy nem vette észre a villamos vezetője a halottat, hiszen a végállomásnál keresztül kellett mennie a villamoson. A BKV azonban megmagyarázta, miért történhetett mindez.

A villamos vezetője hátrament, majd intézkedést kért. Mivel ezelőtt senki nem jelzett, pontosan nem tudjuk, mikor hunyt el az érintett. Egyébként a szerelvény végállomásra érkezésekor a leszálló utasokkal egyidejűleg a felszállás is megkezdődik, a járművezetőnek ilyenkor nincs olyan kötelezettsége és lehetősége sem mindig, hogy egy esetleg alvó utast felébresszen. A következő indulásig a járművezető a végállomáson rendszerint vagy a tartózkodó helyiségben vagy a vezetőfülkében vár." – írja a lap.

Egy rendőr vesztette életét az újpesti balesetben: rendőrautók ütköztekhttp://www.life.hu/news/20180216-egy-rendor-vesztette-eletet-az-ujpesti-balesetben-rendorautok-utkoztek.htmlSúlyos baleset történt Budapesten csütörtök késő este: két rendőrautó ütközött, egy rendőr életét vesztette. News--Megszólalt a lány, akinek a karjai között halt meg az autóbalesetet szenvedett fiúhttp://www.life.hu/news/20180216-megszolalt-a-lany-akinek-a-karjai-kozott-halt-meg-az-autobalesetet-szenvedett-fiu.htmlA Facebookon tett közzé megrendítő bejegyzést az a fiatal nő, akinek a karjaiban halt meg a Nagytétényi úti autóbaleset áldozata. News--Testébe rejtette a kábítószert: 26 napja tartja vissza a székletéthttp://www.life.hu/news/20180215-testebe-rejtette-a-kabitoszert-26-napig-tartotta-vissza-a-szekletet.html26 napja tartja vissza székletét az a férfit, akit kábítószer-kereskedelem miatt vettek őrizetbe. News--Németh Lajos elárulta, mikor jön a tavasz - Videóhttp://www.life.hu/news/20180214-nemeth-lajos-elarulta-mikor-jon-a-tavasz-video.htmlNémet Lajos elárulta, mikor jön az igazi tavasz: szerinte március első felében még biztosan nem emelkedik plusz 15 fok fölé a hőmérséklet. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA Kékesen már félméteres a hóhttp://www.life.hu/news/20180214-a-kekesen-mar-felmeteres-a-ho-tel.htmlAz elmúlt napok havazásának köszönhetően az országban több helyen igen vastag hóréteg alakult ki. Kékestetőn már 51 centimétert mértek. News--Megrázó fotók készültek a Nagytétényi úti autóbalesetrőlhttp://www.life.hu/news/20180214-megrazo-fotok-keszultek-a-nagytetenyi-uti-autobalesetrol-budapest.htmlSúlyos autóbaleset történt kedd este Budapest XXII. kerületében: egy ember életét vesztette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.