Cseke Katinka két évig élt együtt Pindroch Csabával

Forrás: TV2 Sajtószoba -
szerelem Cseke Katinka kapcsolat Pindroch Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka aztán tudja, hogyan kell meglepetéseket okozni: nemrég egy műsorban bevallotta, hogy két évig együtt élt Pindroch Csabával. Mindenkinek leesett az álla.

Azt hihetnénk, hogy a szókimondó színésznő már nem tud meglepetéseket okozni, mégis sikerült neki. Cseke Katinka a Fem3 egyik műsorában beszélt magánéletéről, ott vallotta be, hogy két évig együtt élt Pindroch Csabával.

Cseke Katinka, együtt élt Pindroch Csabával Forrás: TV2 Sajtószoba

"Nekem csak így jöttek a férfiak az életembe. Pindroch Csabival két évig együtt jártam, együtt éltem. Addig csókolóztunk a főiskola első két évében, hogy két évig együtt éltünk utána" - mesélte Katinka, hozzátéve, hogy szakításuk óta nem sodorta össze őket a szél. A Blikk meg is kereste a színésznőt, hogy tovább faggassa a kapcsolatról. "Igen, a harmadik, negyedik osztályban valóban jártunk, a színpadon is csókolóztunk, voltak ilyen helyzetgyakorlatok, de Csabával már húsz éve nem tartjuk a kapcsolatot" - árulta el Katinka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.