Taylor Swift vonzza a lesifotósokat és túl épületet vásárol fel a környéken - a szomszédok nem nézik jó szemmel

Forrás: Origo -
vita építkezés szomszéd Taylor Swift parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl sok ingatlant vásárolt fel Tribecában Taylor Swift, jelenléte pedig vonzza a lesifotósokat és a rajongókat. A szomszédok aggódnak, felháborodásukat fejezték ki. 

Más celebek is élnek Tribecában, de a túl feltűnő hírességeket nem nézik jó szemmel a környékbeliek - írja a New York Post. Taylor Swift is Tribecában él, és nem volt elég neki egy ingatlan, többet is vásárolt az utóbbi időben. A szomszédok aggódnak, hogy hamarosan egy saját komplexummá vonja össze őket, amely a parkolóhelyekre is hatással lesz.

Nincs nyugalma a helyieknek, mióta Taylor Swift odaköltözött Forrás: Origo

Manhatten ezen részén több híresség is él, Swift házát azonban gyakran veszik körül lesifótsok, sőt rajongók is felkeresik házát, hátha egy-egy pillantást vethenek imádatuk tárgyára. A híresség már építkezésekbe is fogott, ami felborította a környék közlekedését. Volt, aki egy villánypóznára ragasztott, Taylor Swiftet gyalázó papíron adott hangot elégedetlenségének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.