Tragikus hirtelenséggel, 76 évesen távozott az élők sorából Lázár Ervin felesége, Vathy Zsuzsa. Lánya csak most nyilatkozott anyja halálának körülményeiről, állítása szerint órákig várakoztatták a sürgősségin.

Lázár Ervin felesége, Vathy Zsuzsa tavaly januárban távozott az élők sorából 76 évesen. Halálának körülményeiről a lánya először beszélt, állítása szerint órákig váratták őt a sürgősségi osztályon. Egy influenza elleni oltás miatt lett rosszul, ízületi fájdalmak miatt a reumatológiára ment be, onnan a legközelebbi sürgősségi osztályra küldték.

Órákig kellett várnia a sürgősségin Lázár Ervin feleségénekForrás: Shutterstock

"Eltelik egy óra, két óra, három óra, még mindig nem szólítanak. Közben sorra hívnak be olyan betegeket, akik később érkeztek nálunk. A mentők egymás után hozzák be az újabb betegeket, már az ülőhelyek is elfogynak" - mondta Vathy Zsuzsa lánya a Magyar Nemzetnek. Édesanyja haza akart menni, ezért elhagyták a kórházat, és otthon kihívták a mentőket. Sajnos hiába értek be hamar egy másik kórházba, már késő volt. Kiderült, hogy Vathy Zsuzsának súlyos allergiás reakciója volt, anafilaxiás sokkot kapott. A vizsgálószatalon vesztette el az eszméletét, kétszer sikerült újraéleszteni, de sajnos harmadjára már nem.