Nyilatkozott Lázár Ervin lánya: így halt meg tavaly az édesanyja, Vathy Zsuzsa

Forrás: Shutterstock -
halál feleség Vathy Zsuzsa sürgősségi ambulancia Lázár Ervin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel, 76 évesen távozott az élők sorából Lázár Ervin felesége, Vathy Zsuzsa. Lánya csak most nyilatkozott anyja halálának körülményeiről, állítása szerint órákig várakoztatták a sürgősségin.

Lázár Ervin felesége, Vathy Zsuzsa tavaly januárban távozott az élők sorából 76 évesen. Halálának körülményeiről a lánya először beszélt, állítása szerint órákig váratták őt a sürgősségi osztályon. Egy influenza elleni oltás miatt lett rosszul, ízületi fájdalmak miatt a reumatológiára ment be, onnan a legközelebbi sürgősségi osztályra küldték.

Órákig kellett várnia a sürgősségin Lázár Ervin feleségének Forrás: Shutterstock

"Eltelik egy óra, két óra, három óra, még mindig nem szólítanak. Közben sorra hívnak be olyan betegeket, akik később érkeztek nálunk. A mentők egymás után hozzák be az újabb betegeket, már az ülőhelyek is elfogynak" - mondta Vathy Zsuzsa lánya a Magyar Nemzetnek. Édesanyja haza akart menni, ezért elhagyták a kórházat, és otthon kihívták a mentőket. Sajnos hiába értek be hamar egy másik kórházba, már késő volt. Kiderült, hogy Vathy Zsuzsának súlyos allergiás reakciója volt, anafilaxiás sokkot kapott. A vizsgálószatalon vesztette el az eszméletét, kétszer sikerült újraéleszteni, de sajnos harmadjára már nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.