Megkezdődött K. Bálint tárgyalása, akit azzal gyanúsítanak, hogy viszonzatlan szerelem miatt 2016. március 4-én egy vadásztőrrel megölte M. Vivient. Számítógépén olyan elvételeket találtak, amelyeken nőket kínoznak. 

Már tárgyalják K. Bálint ügyét, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2016. március 4-én egy vadásztőrrel megölte M. Vivient, aki nem viszonozta a fiú szerelmét. 

A gyanú szerint K. Bálint a lányt egy budapesti szórakozóhely előtt vette fel, majd a Kakucs felé vezető úton megölte, testét pedig egy Dabashoz közeli erdőben rejtette el. A holttestre egy héttel később találtak rá a keresőcsapatok. A gyanúsított szíven, tüdőn, májon és vékonybélen szúrta az áldozatot, aki belehalt sérüléseibe. 

K. Bálint nem tett vallomást M. Vivien megölésének ügyébenForrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

"A tárgyaláson levetítették azokat a videókat is, amelyeket Bálint számítógépén találtak. Az első felvételen egy horrorfilm egyik részlete volt látható, amikor is hasba szúrnak egy nőt, ahogy a második videón is, azonban itt már egy leszbikus jelenet látható. Ezt követte négy újabb amatőr felvétel, amelyeken szintén nőket szúrnak hason és kínoznak addig, amíg a saját vérükbe nem fulladnak" - írja tudósításában a Blikk.

A gyilkosfegyvert is megtalálták a nyomozás során, amit előbb autójában, majd otthonában rejtegetett. Az orvosszakért szerint a gyilkosság előtt Vivien és Bálint szeretkezhettek, de ezt nem állította bizonyosra, viszont a lány testén nem voltak erőszakra utaló nyomok. A K. Bálint ellen felhozott  vád különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, a férfi vallomást nem tett és nem ismeri el felelősségét.