Lagzi Lajcsi nem szakad el a zenétől, mégis új területre téved, hiszen lakáséttermet nyit, ahol nemcsak zenél, de ő maga főz majd azoknak, akik asztalt foglalnak. 

"Arra gondoltam, hogy csinálok egy lakáséttermet. Az ingatlan már megvan hozzá, én főznék, és persze lesz egy csapatnyi segítségem is. A vacsora után pedig jöhet a zene, és arra is lesz lehetőség, hogy beszélgessek a vendégekkel és meghallgassam, milyen muzsikát szeretnének" - mesélte a Borsnak terveit Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos, aki már a Hal a torán című műsorban is megcsillogtatta főzőtudományát. 

Zenél és főz is majd lakáséttermében Galambos LajosForrás: RTL Klub

Azt mondja, rengeteg lekötött fellépése van már erre az évre, de még közelebb szeretne kerülni a közönséghez, azt az egy széksornyi távolságot is le akarja küzedni. Ezért gondolt a lakásétteremre, amivel - mint mondja - elsődleges célja nem a pénzkeresés lenne. És bár lakásétteremnek titulálja vállalkozását, mégis akár 80-100 főt is vendégül láthat majd. 

Lajcsi úgy tervezi, hogy csütörtökön és pénteken lesz majd a budapesti étteremben, és persze szombaton rendezvényekkor. De gondolkodik még hétfői kabarésműsorban és vasárnapi, gyermekeknek szóló bábelőadásban is.