Oroszlán Szonja 3 éve él Philadelphiában, most filmszerepet kapott

forgatás sci-fi színészet Valami Amerika 3 Oroszlán Szonja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszlán Szonja akkor sem csügged, ha éppen nem kap színészi feladatokat Philadelphiában, ahol már 3 éve él. A Valami Amerika 3. bemutatójára hazautazott, és azt is elárulta, hogy az Egyesült Államokban filmszerepet kapott egy sci-fi-ben.

"Ha becsukták előttem az ajtót, bemásztam az ablakon. Már két komoly színházi feladatom is volt, az egyik egy prózai darabban, a másik pedig egy musicalben. Hamarosan pedig filmet is forgatok, a Kecksburg című sci-fit. Ettől függetlenül természetesen nagy örömmel jöttem haza tavaly nyáron a Valami Amerika új részének forgatására" - mesélte a Best Magazinnak adott interjújában Oroszlán Szonja a philadelphiai kezdeti nehézségek viszontagságait és az új szerep okozta örömöt.

Oroszlán Szonja azt mondja: költözése tudatos, nem hirtelen döntés volt Forrás: Hajdú D. András

A lapnak azt is elárulta, hogy úgy látja, ott sincs kolbászból a kerítés, kapcsolatok nélkül neki is egyedül kellett boldogulni, bekopogtatni mindenhová. A színésznőnek egyébként több rokona él a tengeren túlon, édesanyja és ő maga is ott tanult, így a nyelvvel sincsenek gondjai.

Amikor épp nem bízzák meg színészi feladatokkal, akkor sem tétlenkedik, hiszen az egyetem állatorvosi szakának egyik kihelyezett intézetében tevékenykedik, ahol a rendőr, dorgkereső és a rákkutatásban résztvevő kutyákat képzik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.