Novozánszki Fanni, aki a médiában VV Fanni néven híresült el 2017. november 20-án tűnt el, holttestét a mai napig nem találják. Most barátnőjét, Erikát hallgatta ki a rendőrség. A nőt éjszakára is bent tartották a rendőrségen. 

Nemcsak kihallgatták, de egy éjszakára bent is tartották a rendőrségen Novozánszki Fanni, azaz VV Fanni barátnőjét, Erikát. Korábban megírtuk, hogy kiderült, hol dobhatták a Dunába a lányt testét, most pedig úgy tűnik, több szálon is Erikához kapcsolódnak ez esemének. A Lokál információi szerint, amikor a Fanni bankból kivett ötmillió forintjából hiányzó összeget keresték, kiderült, hogy Erika volt az, aki egy mellplasztikai műtétre kért kölcsön.  

vv fanni

"Ezután akkor találkoztak a nevével, amikor kiderült, hogy ő használta barátnője eltűnését követően Fanni Smart típusú autóját. Később kiderült, hogy Erika baráti kapcsolatot ápolt B. Lászlóval is, sőt az sem kizárt, hogy Fanni eltűnését követően beszéltek egymással" - írja a Lokál. A rendőrség eddigi álláspontja szerint a gyanúsított B. László a gyilkosságot egyedül követhette el, de az sem kizárt, hogy valaki tippeket adhatott neki. 

A Lokálnak nyilatkozott dr. Lichy József ügyvéd, aki elmondta, hogy ügyfele, Fanni édesanyja nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a gyilkos a lány 5 millió forintját akarta megszerezni, amelyből egyébként 4,5 millió forintot megtalált a rendőrség a lány lakásán.