Az Országos Mentőszolgálat Facebookon osztotta meg életük egyik legabszurdabb segélykérését. A lány azért hívott mentőt, mert cipője feltörte a lábát, amelytől még a buliban megszabadult. Mezítláb, pénz nélkül pedig nem tudott hazamenni. Szüleit a mentők értesítették. 

"A segélykérő története még pénteken kezdődött, amikor is új cipőt vásárolt egy szombati bulira. A buli ugyan jól sikerült, de az új lábbeliben való tánc, az esemény végére nem bizonyult jó ötletnek. A nő azért kért segítséget, mert annyira feltörte a lábát az új cipő, hogy még a buli hevében megszabadult tőle és cipő nélkül, feltört lábbal, pénz nélkül nem bírt haza menni" - áll az Országos Mentőszolgálat Facebook-posztjában. 

Azt is megosztották követőikkel, hogy a nő telefonjáról nem lehetett kimenő hívást kezdeményezni, így azt látta jó ötletnek, ha a mentőket hívja. A telefonvonal másik végén lévő személy meglepődött ugyan, de nem jött zavarba. Elkérte a lány szüleinek telefonszámát, és őket értesítette lányuk állapotáról, és arról, jó lenne, ha elmennének érte. "A feltört lábú lányt végül szülei, (stabil állapotban) szállították otthonába. Az eset után az édesapa hálásan köszönte meg a mentésirányító empátiáját, aki élete legabszurdabb segélykéréseként aposztrofálta az esetet" - áll a bejegyzésben.