Feltörte a cipő a lábát, ezért mentőt hívott egy fiatal lány

dreamstime -
buli Országos Mentőszolgálat mentők cipő láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Mentőszolgálat Facebookon osztotta meg életük egyik legabszurdabb segélykérését. A lány azért hívott mentőt, mert cipője feltörte a lábát, amelytől még a buliban megszabadult. Mezítláb, pénz nélkül pedig nem tudott hazamenni. Szüleit a mentők értesítették. 

"A segélykérő története még pénteken kezdődött, amikor is új cipőt vásárolt egy szombati bulira. A buli ugyan jól sikerült, de az új lábbeliben való tánc, az esemény végére nem bizonyult jó ötletnek. A nő azért kért segítséget, mert annyira feltörte a lábát az új cipő, hogy még a buli hevében megszabadult tőle és cipő nélkül, feltört lábbal, pénz nélkül nem bírt haza menni" - áll az Országos Mentőszolgálat Facebook-posztjában.

Azt is megosztották követőikkel, hogy a nő telefonjáról nem lehetett kimenő hívást kezdeményezni, így azt látta jó ötletnek, ha a mentőket hívja. A telefonvonal másik végén lévő személy meglepődött ugyan, de nem jött zavarba. Elkérte a lány szüleinek telefonszámát, és őket értesítette lányuk állapotáról, és arról, jó lenne, ha elmennének érte. "A feltört lábú lányt végül szülei, (stabil állapotban) szállították otthonába. Az eset után az édesapa hálásan köszönte meg a mentésirányító empátiáját, aki élete legabszurdabb segélykéréseként aposztrofálta az esetet" - áll a bejegyzésben.

Igazi csodavilággá változott a Balaton - Galériahttp://www.life.hu/news/20180226-igazi-csodavilagga-valtozott-a-balaton-galeria.htmlPazar fotók készültek a jégbe fagyott Balatonról, a szélsőséges időjárás igazi csodavilággá változtatta legnagyobb tavunkat. NewsOrigoExtrém hideg: ezt tedd, hogy ne kerülj bajbahttp://www.life.hu/news/20180226-extrem-hideg-ezt-tedd-hogy-ne-kerulj-bajba.htmlA tél utolsó hetére megérkezett az extrém hideg, amelyre érdemes alaposan felkészülnünk. News--Interjú az olimpiai aranyérmes magyar gyorskorcsolya-váltó csapatával: videóhttp://www.life.hu/news/20180226-interju-az-olimpiai-aranyermes-magyar-gyorskorcsolya-valto-csapataval.htmlNem várt sikert hozott a téli olimpia, elsőként ért be a célba a magyar gyorskorcsolya-váltó. A fiúk a Life.hu riporterének elmesélték, mit vártak a versenytől, és mi lesz ezután. News--Téli olimpia 2018: így ünnepeltek a gyorskorisok az olimpia utánhttp://www.life.hu/news/20180225-igy-unnepeltek-a-gyorskorisok-az-olimpia-utan-liu-shaolin-sandor.htmlMegérkezett Magyarországra az aranyérmes gyorskorcsolyások. Edzőjük, Bánhidi Ákos elmondta, hogyan ünnepeltek a történelmi aranyérmük megszerzése után.News--Péniszével a kezében zaklatta tanárnőjét egy diák Iglónhttp://www.life.hu/news/20180225-peniszevel-a-kezeben-zaklatta-tanarnojet-egy-diak-iglon.htmlEgy sepciális iskola diákja a péniszével a kezében követte a pedagógust.NewsThinkstockRészegen okozott balesetet a focista: több év börtönt kaphat Vasilije Janjicichttp://www.life.hu/news/20180225-reszegen-okozott-balesetet-a-focista-tobb-ev-bortont-kaphat-vasilije-janjicic.htmlItassan, jogosítvány nélkül okozott balesetet luxuskocsijával a Hamburg 19 éves játékosa, Vasilije Janjicic. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.