Puskás Peti soha nem gondolta volna, hogy ilyen helyzetbe kerül

komfortzóna Puskás Peti Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence ezen a héten Puskás Petit mozdította ki a komfortzónájából. A The Biebers frontembere a monotonitástól retteg a legjobban, gyanítjuk, hogy ez most sem lesz a kedvence. Nézzétek meg a videót, amiben Puskás Petinek órákig kellett idegeneket masszírozni.

Nádai Anikó legyőzte a félelmét! - videóhttp://komfortzona.uniqa.hu/20180220-legyozte-a-felelmet-nadai-aniko.htmlIstenes Bence most kolléganőjét, Nádait Anikót vette rá arra, hogy kilépjen a komfortzónájából. Anikó bikiniben és félelemmel az arcán érkezett a találkozóra. Arra vállalkozott, hogy életében először kipróbálja a merülést. Nézd meg, hogyan sikerült neki! KomfortzónaOrigoTóth Gabi is kilépett a komfortzónájából!http://komfortzona.uniqa.hu/20180214-toth-gabi-kilepett-a-komfortzonajabol-ezt-latnod-kell.htmlBár műsorokban és fotózásokon gyakran visel magassarkú cipőket, Tóth Gabi a hétköznapokon kerüli ezeket a lábbeliket. Azt mondja, egyáltalán nem érzi magát biztonságban bennük. Most Istenes Bence kedvéért ő is kilépett a komfortzónájából, és olyan extrém cipőket húzott a lábára, amiket még Lady Gaga is megirigyelne! Nézzétek meg a videót! Komfortzóna--Így lépett ki a komfortzónájából Nagy Viktor vízilabdázóhttp://komfortzona.uniqa.hu/20180207-igy-lepett-ki-a-komfortzonajabol-nagy-viktor.htmlNagy Viktor világbajnok vízilabdázó arra vállalkozott, hogy kilépve a komfortzónájából legyőzze egy régi félelmét. Nézzétek meg, hogy mire vette rá Istenes Bence! Komfortzóna--Istenes Bence: Ilyen egy igazi csibészhttp://komfortzona.uniqa.hu/20180103-istenes-bence-szokatlan-helyekre-vitte-a-sztarokat-video.htmlÚjabb állomásához érkezett a Komfortzóna program! Mostantól hírességek videóit láthatjátok, ahogyan megpróbálnak kilépni a komfortzónájukból. Közben pedig készítsétek el a saját videótokat, hiszen amerikai kalandtúrát nyerhettek! KomfortzónaOrigoSzirmai Gergő karácsonyi kalandjaihttp://komfortzona.uniqa.hu/20171212-szirmai-gergo-megprobalkozott-egy-karacsonyi-koszoruval.htmlKarácsonyi kihívásra vállalkozott Szirmai Gergő, aki kimozdulva a komfortzónájából, karácsonyi dekoráció készítésébe kezdett. Közben arról is kiselőadást tartott, hogy élete legnagyobb és legbátrabb döntése az volt, amikor fél évre kiköltözött az Egyesült Államokba. Hogy ennek milyen szakaszai voltak? Az is kiderül a videóból! KomfortzónaOrigoLeküzdte a félelmét Dukai Regina - videóhttp://komfortzona.uniqa.hu/20180115-lekuzdte-a-felelmet-dukai-regina.htmlHazai hírességek vállalkoztak arra, hogy kilépjenek a komfortzónájukból! A videósorozat házigazdája Istenes Bence, aki még mentősöket is hívott Dukai Regina mutatványához! Komfortzóna--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.