James Oliver, a 6491-ből visszatért időutazó szerint egy sor természeti katasztrófa jön

Forrás: YouTube -
időutazás időutazó katasztrófa James Oliver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt állítja egy magát James Olivernek nevező férfi, hogy 6491-ből tért vissza 2018-ba, és súlyos sorscsapásokra kell felkészülünk: egy sor pusztító katasztrófa jön.

6491-ből tért vissza 2018-ba a magát James Olivernek nevező időutazó, és súlyos sorscsapásokról számolt be. Azt állítja, egy sor pusztító katasztrófát kell átvészelnünk, és persze nem mindenkinek sikerült majd. Az egyik legnagyobb problémát a Yellowstone Nemzeti Park vulkánja okozhatja a férfi szerint.

James Oliver, a 6491-ből visszatért időutazó szerint egy sor természeti katasztrófa jön Forrás: YouTube


„Nagyon óvatos lennék a vulkánnal" – mondta James Oliver, és arra figyelmeztetett, hogy a kitörése elpusztíthatja az Amerikai Egyesült Államokat. A kitöréssel az egyik legnagyobb probléma, hogy nagyon sok hamu kerül a levegőbe, megszűnik majd a légi közlekedés, ezért a kitörés után a leghamarabb el kell hagyniuk az országot az embereknek. Öt év kell majd ahhoz, hogy a hamu eltűnjön, addig pedig Amerika halott lesz. Pontosan nem tudta megmondani, hogy mikor jön a katasztrófa, de a következő 200 évben kell erre készülni.

Hatalmas fordulat VV Fanni ügyében: DNS-mintát vesznek a feltételezett gyilkos ügyvédjétőlhttp://www.life.hu/news/20180301-hatalmas-fodulat-vv-fanni-ugyeben-dns-mintat-vesznek-a-feltetelezett-gyilkos-ugyvedjetol.htmlHárom ember DNS-ét találták azon a kötélen, ami VV Fanni elrablójának kocsijából származik. Egy a lányé, egy az előzeteben ülő B. Lászlóé, a harmadik minta tulajdonosa pedig egyelőre még ismeretlen - írja a Bors. NewsOrigoVV Fanni-ügy: úgy tűnik B. Lászlón kívül másnak nincs köze a gyilkossághozhttp://www.life.hu/news/20180228-vv-fanni-ugy-ugy-tunik-b-laszlon-kivul-masnak-nincs-koze-a-gyilkossaghoz.htmlHárom hónapja ül előzetesben B. László, akit december eleje óta VV Fanni megölésével is gyanúsítanak. A rendőrség kiemelten kezeli az ügyet, rengeteg embert kihallgatott, de nem találtak mást, akinek köze lenne a gyilkossághoz. News--Junaid Ahmed napi 200 képet készít és 3 órát készülődik, hogy tökéletes szelfiarca legyenhttp://www.life.hu/news/20180228-junaid-ahmed-napi-200-kepet-keszit-es-3-orat-keszulodik-hogy-tokeletes-szelfiarca-legyen.htmlA 22 éves Junaid Ahmed a közösségi média szenvedélybetege lett. Minden nap 200 képet készít magáról, a legjobbakat közzéteszi, ami pedig nem éri el a 600 kedvelést, mehet a kukába. News--Éjszaka akár -20 fok is lehet, kiadták a másodfokú riasztásthttp://www.life.hu/news/20180228-ejszaka-akar-20-fok-is-lehet-kiadtak-a-masodfoku-riasztast.htmlAz idei tél leghidegebb éjszakájára készülhetünk, három megyében másodfokú riasztás van kiadva az extrém hideg miatt. News--Csütörtöktől már lehet fizetni az új 1000 forintos bankjeggyel, a régivel október 31-ighttp://www.life.hu/news/20180228-csutortoktol-mar-lehet-fizetni-az-uj-1000-forintos-bankjeggyel-a-regivel-oktober-31-ig.htmlAz új ezer 1000 forintos bankjegy csütörtöktől kerül forgalomba, és jól megkülönböztethető a régitől, amellyel október 31-ig lehet fizetni az üzletekben. Ha valakinél még marad, 3 évig cserélheti be a bank- és postafiókokban, az MNB lakossági pénztárában pedig 2038-ig. NewsOrigoEgy amerikai turista darabolt fel egy japán nőt, akivel randevúzott - videóhttp://www.life.hu/news/20180228-egy-amerikai-turista-darabolt-fel-egy-japan-not-akivel-randevuzott-video.htmlMegölte majd feldarabolta Japában randipartnerét az amerikai származás turista, Yevgeniy Vasilievich Bayraktar. A lány fejét lakásán találták meg egy bőröndben, majd a többi a testrészhez is elvezette a rendőröket. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.