Hiába profik, egymás iránti ellenszenvüket nem mindig képesek palástolni. Egyes színészek olyan mélyről jövő gyűlöletet éreznek egymás iránt, hogy még a közös munka gondolatától is kiveri őket a víz. Julia Roberts például soha nem játszana még egyszer együtt Nick Nolte-val, de nehéz lenne elképzelni egy Jennifer Aniston és Angelina Jolie főszereplésével készült filmet is.

Julia Roberts és Nick Nolte
A zűr bajjal jár című film forgatásán sodorta őket össze az élet, de az biztos, hogy semmi pénzért nem volnának hajlandók újra közös szerepet vállalni, hiszen azt az egy filmet is alig élték túl. Rengeteg jelenetet kellett külön leforgatniuk, annyira nem bírták elviselni egymás társaságát. Julia Roberts el is mondta a véleményét később partneréről, Nick Nolte-ről: gusztustalannak nevezte.

Nick Nolte és Julia Roberts a A zűr bajjal jár című filmbenForrás: AFP


Jennifer Aniston és Angelina Jolie

Jennifer Aniston és Angelina Jolie sosem szerepelnének együttForrás: AFP

Nem túl nagy meglepetés, hogy Jennifer Aniston és Angelina Jolie szerepel ezen a listán, hiszen nincs olyan ember Hollywoodban és azon kívül, aki ne tudná: bizony nem bírja elviselni egymást ez a két színésznő. Nem történhet olyan katasztrófa, hogy ezt a két színésznőt egy filmbe kényszerítsék, és felesleges is volna, mert úgysem vállalnák el. Az okát mindenki tudja: Brad Pitt.

Shannon Doherty és Alyssa Milano  

Bűbájos boszorkák: Holly Marie Combs, Shannen Doherty és Alyssa MilanoForrás: AFP

Hiába játszottak együtt a Bűbájos boszorkákban, a két színésznő kapcsolata koránt sem volt olyan kiegyensúlyozott. Három évadban szerepeltek mindketten, de a beszámolók szerint a forgatások tele voltak feszültséggel. „Határozottan durva napok voltak" – így emlékezett vissza Alyssa Milano az együtt töltött évekre. Mindketten fellélegeztek, amikor megszűnt a közös munka, és biztos, hogy nem vállalkoznának soha többet közös forgatásra.


Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall

Ez a mosoly bizony csak a kameráknak szóltForrás: AFP/2009 Getty Images/Bryan Bedder

A Szex és New York sorozat rajongói éveken át abban a hitben éltek, hogy Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall a kamerákon kívül is nagyon jó barátnők. Az utóbbi néhány évben azonban világossá vált, hogy szinte mérgező közöttük a viszony. Azt beszélik, hogy a pénz miatt romlott meg a kapcsolatuk, ugyanis Kim Cattrall nem tudott akkora fizetést kiharcolni, amekkorát SJP kapott. 2017-ben pedig a Samanthát alakító színésznő világossá tette, hogy nincs kettejük között barátság.

Reese Witherspoon és Vince Vaughn  

Reese Witherspoon és Vince Vaughn a Négy karácsony című filmbenForrás: AFP

Reese Witherspoon és Vince Vaughn munkakapcsolata a kezdetektől fogva halálra volt ítélve, a két színész ugyanis úgy különbözik egymástól, mint a tűz és a víz. Közös filmjük, a Négy karácsony forgatása így nagyon nem volt zökkenőmentes. Reese maximalizmusa halálra idegesítette Vince-t, ugyanis ő csak szórakozni akart. Az egész forgatás alatt gyilkos pillantásokat küldtek egymásnak a kamerán kívül, a munka befejeztével pedig Vince arra sem volt hajlandó, hogy Reese-zel közösen promotálják a filmet.