Hátkutatást tartott a NAV Bea asszony édesapjánál

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Gáspár Győző NAV Gáspár Bea házkutatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Költségvetési csalással gyanúsítják Győzike apósát: a NAV házkutatást tartott a férfinál. 

A napilap információi szerint a NAV azért vette vizsgálja Bea édesapját, mert a cégében Győzike is szerepelt alkalmazottként.

"Azt is felháborítónak és jogtalannak tartom, amit velem művelnek, de hogy az apósomat is belekeverték ebbe a mocskos ügybe, az egyenesen undorító" – mondta a Blikknek Győzike.

"Nincs a világon tisztességesebb ember az apósoméknál, erre azt kell ennek a két védtelen, idősnek megérnie, hogy házkutatást tartanak náluk, és szétdúlják a dolgaikat. Bea apját behívták először mint tanút, később őt is meggyanúsították csalással, és közölték vele, hogy a veje egy bűnöző " - tette hozzá.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Ezt üzente a leszbikus színésznő utoljára szerelmének, Krencsey Hellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ezt-uzente-a-leszbikus-szineszno-utoljara-szerelmenek-krencsey-hellanak-viaszbaba.htmlHónapok óta követhetjük Krencsey Helga, a Viaszbaba szerzője blogját. A fiatal nő most megosztotta a színésznő utolsó, neki írt üzenetét. TV + SztárokOrigoMacskáival vigasztalódik Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180224-macskaival-vigasztalodik-vajna-timi-timea.htmlKöztudott, Vajna Timi imádja a macskáit, akik úgy tűnik a nehéz napokban is vigaszt nyújtanak számára. TV + SztárokOrigoTitkosszolgálati eszközökkel figyelik meg az Oltári csajok színészéthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-titkosszolgalati-eszkozokkel-figyelik-meg-az-oltari-csajok-szineszet-rtl-2.htmlKisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak, egyesek ráadásul kínosan ügyelnek arra, hogy elhallgassák őket mások elől. Akik viszont szimatot fognak, azon ügyeskednek, hogy kiderítsék az igazságot. De mindenáron, akár tisztességtelen eszközöket is bevetve?! Az Oltári csajok péntek esti epizódjában éppen erre láthattunk példát! TV + SztárokOrigoHódi Pamela kifejtette véleményét Berki Krisztiánról és kapcsolatáról Katona Renátávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-hodi-pamela-kifejtette-velemenyet-berki-krisztianrol-es-uj-kapcsolatarol-katona-renataval.htmlBerki Krisztián a közösségi oldalán írta le pár nappal ezelőtt, hogy végre, most először szerelmes. Nos, ehhez volt párjának, Hódi Pamelának is van néhány szava: úgy érzi, Berki ország-világ előtt megalázta. TV + Sztárok--Köböl Anitával boronálták össze a követői Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-kobol-anitaval-boronaltak-ossze-a-kovetoi-berki-krisztiant-katona-renata-helyett.htmlEgy közös szelfit néztek be a rajongók: azt hitték, Katona Renáta van a képen, holott nem: Köböl Anita volt az és egy műsorra hívták fel a követők figyelmét. TV + SztárokOrigoGyilkosság miatt hallgatták ki Németh Kristófothttp://www.life.hu/sztarok/20180222-gyilkossag-miatt-hallgattak-ki-nemeth-kristofot-onnan-ismeri-doszpot-peter.htmlNémeth Kristóf, a Fórum Színház igazgatója A Hűtlenség ára díszbemutatóján mesélt egy különösen induló barátságról. Elárulta, Doszpot Péter egykori nyomozóval nem akárhogy került kapcsolatba, és arról is beszélt, hogy azóta jó barátok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.