Gáspár Győző: "Háborút fogok indítani"

TV2 Mokka adótartozás Gáspár Győző NAV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási adótartozása miatt végrehajtást indított a NAV Gáspár Győző ellen. Mivel a háza lányának, Evelinnek a nevén van, nagy értékű bútorait árverezheztik el december 7-én, egy nyilvános árverés keretében. Győzike Skype-on nyilatkozott a Mokkának.

A showman elmondta, hogy rettenetesen felháborítja, hogy a Kúria döntése előtt ki akar szállni hozzá a NAV, és le akarja foglalni az értékeit.

"Az emberi részét szeretném elmondani, mint egy családapa. Hogy ülök otthon, főzöm a gyerekeknek a reggelit, és jön a NAV és elviszi a csészémet, elviszi a mikrosütőmet, meg elveszi alólam a széket? Mi van?! Nem értem! Nem értem, hogy mi van! Nem értem azt, hogy jogerős ítélet előtt, még a Kúria nem hozta meg a döntést, és jönnek foglalni. Ez olyan mint a népmese!" - nyilatkozta magából kikelve Győzike.


A showman elmondta, hogy áprilisban adták be a Kúriához a felülbírálási kérelmet, és még nem született ítélet. Ennek ellenére úgy döntöttek, hogy elviszik Gáspárék berendezési tárgyait. Ha a NAV által felsorolt tárgyakat Győző december 7-e előtt beszállítja hozzájuk, akkor nem kell pluszban kifizetnie a szállítási költséget, a fuvardíjat és a munkaerőt.

Győzik azt tervezi, hogy megvárja a jogerős ítéletet, és ha a Kúri úgy dönt, hogy bűnös, akkor beleegyezik, hogy elvigyék az ingóságait. Ha pedig úgy döntenek, hogy Gáspár Győző nem bűnös, akkor háborút indít, mert lelkileg tönkretették az egész családját.

Feloszlik a ByTheWayhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-feloszlik-a-bytheway.htmlBár a magyar X-Faktor történelmében zenekarként ők lettek a legsikeresebbek, a fiúk most szomorú hírrel érkeztek a Reggeli stúdiójába. Öt év után ugyanis úgy érzik: a legjobb az lesz, ha elválnak az útjaik.TV + Sztárok--Ázsia Expressz: Muri Enikő kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20171115-azsia-expressz-muri-eniko-kiakadt.htmlÖsszeveszett Muri Enikő és Fésűs Nelly, a szóváltás után Enikő behisztizett.TV + Sztárok--Felháborodva üzent Bangó Margit Bochkor Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-felhaborodva-nyilt-levelben-uzent-bango-margit-bochkor-gabornak.htmlBangó Margit úgy érzi, Bochkor Gábor a Music FM Önindító című rádióműsorában megalázta a cigány mulatós zenét. Most felháborodott hangvételű, nyílt levelet tett közzé a Facebookon. TV + SztárokOrigoCsaládi dráma Katalin hercegnőéknél: beismerő vallomást tett a nagybátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171115-csaladi-drama-katalin-hercegnoeknel-beismero-vallomast-tett-a-nagybatyja.htmlKatalin hercegnő nagybátyja, Gary Goldsmith-t letartóztatták, miután kábítószer hatása alatt a nyílt utcán verte meg feleségét. A férfi a bíróságon beismerő vallomást tett.TV + SztárokOrigoLuxus Vivi a rendőrségről posztolt fotót http://www.life.hu/sztarok/20171115-rendorsegre-kellett-mennie-luxus-vivinek.htmlPontosan nem tudni, hogy ki felelős az eseményekért, de mivel Vivi autójával történt az eset, ezért őt vonják első körben felelősségre. TV + Sztárok--Előkerült az édesanya, akin Tóth Gabi segítetthttp://www.life.hu/sztarok/20171115-elkerult-az-edesanya-akin-toth-gabi-segitett.html9 évvel ezelőtt egy kismama életét mentette meg Tóth Gabi. A hálás anyuka most üzent az énekesnőnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.