Oscar 2018: így tündökölt Borbély Alexandra a vörös szőnyegen

Dolby Theatre Borbély Alexandra Testről és lélekről Oscar 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbély Alexandra már elfoglalta helyét az Oscar-gálán: a Dolby Színház még szinte üres volt, amikor a magyar csapat beült. 

Ez a harmadik év, hogy magyar filmért izgulhatunk az Oscar-gálán. Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét jelölték az idegen nyelvű film kategóriájában. Borbély Alexandra és Enyedi Ildikó már elfoglalták a helyüket a Dolby Színházban, a helyszínről a színésznő készített fotót, melyet Insatgram-oldalán is megmutatott. Ritka alkalom, hogy így láthatjuk az ikonikus helyszínt, hiszen többnyire már csak akkor láthatjuk az Oscar-gála helyszínét, amikor már minden színész elfoglalta a helyét.

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés,

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés,

Ezek a sztárok gyűlölik egymást: Julia Roberts és Nick Nolte sosem játszanának újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20180302-ezek-a-sztarok-gyulolik-egymast-julia-roberts-es-nick-nolte-sosem-jatszananak-ujra-egyutt.htmlHiába profik, egymás iránti ellenszenvüket nem mindig képesek palástolni. Egyes színészek olyan mélyről jövő gyűlöletet éreznek egymás iránt, hogy még a közös munka gondolatától is kiveri őket a víz. Julia Roberts például soha nem játszana még egyszer együtt Nick Nolte-val, de nehéz lenne elképzelni egy Jennifer Aniston és Angelina Jolie főszereplésével készült filmet is. TV + SztárokOrigoPásztor Anna nem bírja elviselni a nőket: pincsikutyákhoz hasonlította őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180302-pasztor-anna-nem-birja-elviselni-a-noket-pincsikutyakhoz-hasonlitotta-oket.htmlA szókimondó énekesnő nem fél bírálni a nőtársait, szerinte ugyanis sokszor a hölgyek sokszor hisztiznek feleslegesen, amit ő nem bír elviselni: pincsikutyákhoz hasonlította őket. TV + Sztárok--Wossala Rozina két éven belül édesanya akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180304-wossala-rozina-ket-even-belul-edesanya-lesz.htmlSosem mesél magánéletéről Wossala Rozina, ám ezúttal a Glamour-gálán kivételt tett.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoHódi Pamela bírósághoz fordult kislánya elhelyezése miatt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-hodi-pamela-birosaghoz-fordult-kislanya-elhelyezese-miatt-foto.htmlÁll a bál Berki Krisztián és egykori párja, Hódi Pamela között. Nem tudnak megegyezni kislányuk elhelyezéséről.TV + SztárokOrigoPirner Alma spárgával melegített be a téli túrára: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-pirner-alma-spargaval-melegitett-be-a-teli-turara-foto.htmlPirner Alma még egy havas, téli tájat is képes azonnal felmelegíteni: így spárgázott a nagy túra előtt.TV + Sztárok--Meryl Streeptől Daniel Day-Lewisig: így festettek a sztárok a hajdani Oscar-gálákon - galériahttp://www.life.hu/sztarok/20180304-meryl-streeptol-gary-oldmanig-igy-festettek-a-sztarok-a-hajdani-oscar-galakon-galeria.htmlNem vitás, hogy az Oscar-gálán vannak olyan sztárok, akik már nem először és nem is másodszor vesznek részt a díjátadón, esetleg söpörnek be egy-egy nagyobb elismerést. Most összegyűjtöttünk néhány "akkor és most" fotót a legnagyobbakról a 90. Oscar-gála tiszteletére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.