Hódi Pamela és Berki Krisztián között éppen nagy harc dúl a gyermekük elhelyezése körül, amit mindenki nyomon követhet az országban. Puzsér Róbert megelégelte a két celeb állandó szereplését, de legfőként azt, hogy a gyermeküket is a nyilvánosság előtt nevelik. Csúnyán kiosztotta a szülőket a kritikus.

Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak, de sajnos nem sikerült mindenben megegyezniük. A kislányukkal kapcsolatban merőben eltérnek a nézeteik, ezért bíróság dönt majd az elhelyezéséről. A pár és gyermekük életének alakulását bárki nyomon követheti, erről fejtette ki a véleményét Puzsér Róbert a tőle megszokott nyers és szókimondó stílusban.

Puzsér Róbert nekiment Berkinek és Hódi PamelánakFotó: Margitay Klára/Life.hu, Szabó Balázs/Life.hu

"A gerlepár közös gyermekét a második trimeszter első percétől tudatosan használja mint ellenállhatatlan cukiságot, menő kiegészítőt és elsőrangú lájkmágnest – módszeresen fosztják meg a gyermekkorától, bazári látványosságot gyártanak belőle, naponta rángatják fel a facebookra és az instagramra, hogy vele demonstrálják a csodás életüket, anyaságukat-apaságukat, és vessék kislányuk digitális gyermekkorát pedofil felhasználók ezrei elé" - írta a többi között Puzsér.