Kiderült, Tahi Tóth László édesapjának még az első szerelmétől született egy gyermeke. Tom jóban volt féltestvérével, de a temetésre nem tud hazautazni Amerikából.

Szerdán a Farkasréti temetőben temetik a február 22-én meghalt Tahi Tóth Lászlót. A család arra kéri az ismerősöket, rajongókat, hogy egy szál virággal emlékezzenek meg az elhunytról. A temetést a Vígszínház szervezi és természetesen ott lesznek a legendás színész testvérei is, kivéve egyikőjüket.

Tahi Tóth László temetése szerdán leszFotó: Mudra László - Origo

A Ripost azt írja, Tahi Tóth Lászlónak volt egy hetedik testvére is, aki jelenleg Amerikában él. A színművész öccsének, Tahi Tóth Gábornak az önéletrajzi könyvéből kiderült, hogy édesapjuknak volt egy első nagy szerelme, akivel még a főiskolán ismerkedtek meg. A lány terhes lett, de a diploma megszerzését követőn hazautazott Amerikába. Mivel a szülők ellenezték a kapcsolatot, végül az ifjú anyuka egyedül próbálta felnevelni gyermekét.

Tom 2007-ben Magyarországra látogatott és ma is jó kapcsolatot ápol féltestvéreivel. Tud Tahi Tóth László haláláról is, de sajnos nem tud hazautazni.