Folyamatos rohanás Détár Enikő élete, alig bírja a tempót, de kénytelen, hiszen még sok a tennivaló: várják a felújítási munkálatok és a számlák, amikről azt sem tudják, befizették-e már.

Détár Enikő mindennapos gondokkal küzd, amik lassan betemetik. Igyekszik mindent elrendezni és próbálja nem a szívére venni a problémákat, de ez sokszor nagyon nehéz, hiszen folyton ezeken zakatol az agya. 

Détár Enikő nehézségekkel küzdForrás: MTI

"Sok mindenen túl vagyok már, így megtanultam, hogy a belső szabadságomat senkinek nem engedem korlátozni. Annak ellenére sem, hogy az életem tele van béklyókkal. Nem tagadom, az évek és a mindennapos küzdelmek a megélhetésért tompították a lelkesedésemet, de ahogy idősödöm, úgy építem vissza, szépen komótosan" - mondta a HOT! Magazinnak Détár Enikő, aki azt is elárulta, hogy a számlákka nagyon rosszul állnak. Mindketten piszkosul el vagyunk havazva. Annyira, hogy bármelyik pillanatban kikapcsolhatják az áramot, mert fogalmunk sincs, hogy rendeztük-e a számlát az előző hónapban. El van hanyagolva a takarítás, a bevásárlás, és ott van még a ház, aminek a felújításával csak nagyjából készültünk el" - sorolta a színésznő a gondokat.