Hónapokig vizelt kolléganője italos palackjába Conrrado Cruz Perez

Forrás: -- -
bosszú vizelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően undorító módon mutatta ki kolléganője iránti érzelmeit Conrrado Cruz Perez. Persze, tagad. 

A 47 éves minneapolisi Conrrado Cruz Perez azután kezdte meg bosszúhadjáratát, miután a nő visszautasította. Hónapokig vizelt abba a palackba, amiből kolléganője ivott, nő a rendőrségen arról beszélt: pár hónap leforgása alatt legalább 15 alkalommal érezte, hogy a víznek, amit a palackban tartott, fura íze volt - írja a Fox. A férfi eleinte tagadott, majd amikor felmerült a DNS-vizsgálat lehetősége, vallott, ám azt mondta, azért vizelt az üvegbe, mert az étterem nagy forgalma miatt nem volt ideje vécére menni.

Forrás: --

.

Halálra gázoltak egy biciklist Budapest 3. kerületébenhttp://www.life.hu/news/20180311-halalra-gazoltak-egy-biciklist-budapest-3-keruleteben-szombaton.htmlA helyszínen életét vesztette az a kerékpáros, akit a Szentendrei úton elütött egy személygépkocsi. News--Időjárás: nem marad a jó idő, eső várható, jön a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20180311-idojaras-nem-marad-a-jo-ido-eso-varhato-hidegfront.htmlNagy lehűlésre nem kell számítani, de az esőnek nem örülünk. News--35 fokot melegszik a hőmérséklet néhány nap alatthttp://www.life.hu/news/20180310-35-fokot-melegszik-a-homerseklet-nehany-nap-alatt-idojaras.htmlA hét közepén még sapkában, nagykabátban járt mindenki az országban, most hétvégén akár pólóban is lehet. Nemrég egyes helyeken -15 fokot mutattak a hőmérők, vasárnap mégis kora nyári idő lesz. News--Meghalt a 38 éves magyar teniszező, Scheiling Nikoletta http://www.life.hu/news/20180307-meghalt-a-38-eves-magyar-teniszezo-scheiling-nikoletta.htmlFérje, két gyermeke, szülei, testvérei, keresztlánya gyászolja Scheiling Nikolettát, akit március 10-én, 12.45-kor a Rákoskeresztúri Új Köztemetőben helyeznek végső nyugalomra. News--Kritikus a helyzet az ország nyugati részében a hófúvás és extrém hideg miatthttp://www.life.hu/news/20180228-kritikus-a-helyzet-az-orszag-nyugati-reszeben-a-hofuvas-es-extrem-hideg-miatt-idojaras.htmlBár a Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján a hóesés napközben már alábbhagy, még mindig kritikus a helyzet az ország nyugati részében. News--Az Északi-sarknál melegebb lesz, mint a jövő héten Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20180224-az-eszaki-sarknal-melegebb-lesz-mint-a-jovo-heten-magyarorszagon.htmlAz Északi-sarknál jóval melegebb lesz, mint Magyarországon - jellemezte a várható időjárást szombaton Facebook-oldalán a meteorológiai szolgálat, amely az extrém hideg miatt vasárnapra több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.