Már forgatják a Feleségek Luxuskivitelben című reality újabb évadát. A műsor új szereplőkkel indul hamarosan: Yvonne Dederick mellett Polgár Tünde, Polgár Árpád műkereskedő felesége is látható lesz a luxusműsorban. 

Lassan valóban a felső tízezer nőtagjai lesznek láthatók a luxusrealityben: a TV2 egykori vezére, Yvonne Dederick mellett Polgár Tünde is feltűnik majd. Polgár Árpád műkereskedő felesége az elmúlt időszakban családjának élt, azonban nagyon örül az új kihívásnak, szívesen szerepel a képernyőn, valamint attól is boldog, hogy végre újra megtapasztalhatta, milyen a magyar tél, ugyanis az elmúlt években a hideg időszakot Amerikában vészelték át családjával. 

Polgár Tünde, Feleségek LuxuskivitelbenForrás: Polgár Tünde hivatalos oldala

"Besegítettem a szakkönyvek szerkesztésébe, illetve elvégeztem egy becsüsképzést, így műtárgy- és drágakőszakértő lettem. A szereplő hölgyeket csak futólag ismerem, de Yvonne-nal már régóta jóban vagyunk, érdekes lesz a közös munka. Igazából élem tovább a hétköznapjaimat, annyi különbséggel, hogy kamerák követnek. Ráadásul a műsornak köszönhetően újra megtapasztalhattam, milyen a magyar tél, mert az elmúlt években ilyenkor mindig Amerikában voltunk" - mesélte a Blikknek a luxusfeleség.