Béres Anett a ValóVilágban tűnt fel, most azonban a TV2-n láthatjuk rendszeresen, ő a Hívj és nyerj! háziasszonya. Az egykosi valóságshow-sztárnak nem csak a karrierje, a magánélete is rendben van, alig várja, hogy férjhez menjen.

Anett másfél éve jár jegyben párjával, Attilával. Az elmúlt években a munkára koncentrált, mostmár azonban a családalapítás van soron. Így nyilatkozott a Blikknek:

"Idén már szervezzük az esküvőt, persze, lehet, hogy egyszerűen amellett döntünk, hogy bemegyünk a polgármesteri hivatalba és az anyakönyvvezető előtt szentesítjük a kapcsolatunkat. Attila egyáltalán nem szeretne nagy esküvőt, hatalmas felhajtást, én pedig ezt elfogadom. Jobban belegondolva annyira már én sem vágyom rá. Húszéves korom óta dolgozom, a fitnesztermes munkám ráadásul kőkemény férfimeló, előfordul, hogy nehéz súlyokat kell cipelnem. Eddig úgy voltam vele, hogy ezt várandósan úgysem tudnám megtenni. Így viszont, hogy most újra műsort vezetek, nyitottabbá váltam a gyermekvállalásra. Emellett a munka mellett már könnyebben lehetek kismama."

VV Anett, azaz Béres Anett hamarosan férjhez megyFotó: Schmidt Barbara/Life.hu