Papadimitriu Athina már évek óta foglalkozik az úgynevezett pránanadival, amely segítségével állítása szerint meggyógyította már egy kollégáját és a macskáját is.

Papadimitriu Athina hisz azokban a dolgokban is, amiket nem látunk, és nem feltétlenül van rá bizonyítékunk: ilyen a lélekvándorlás, és az úgynevezett pránanadi nevű eljárás, amelynek segítségével kézrátétellel gyógyít.

Papadimitriu Athina meggyógyította kollégájátForrás: MTI/Zih Zsolt

"Jó ideje foglalkozom a pránanadival, amely az univerzum gyógyító energiájának begyűjtését és továbbadását jelenti. Négy-öt évvel ezelőtt ezzel a technikával sikerült meggyógyítanom az egyik kollégámat, aki gégeműtétre volt beutalva. Elkezdtem rajta kézrátétellel segíteni, és olyan jól haladtunk, hogy az eredetileg májusra kiírt műtétjét júniusra halasztották. Végül azonban semmiféle operációra nem volt szükség, mert teljesen felépült, és szerencsére azóta is jól van. Az emberek mellett állatokat is gyógyítottam már energiaátadással: fél évvel ezelőtt elütötték a macskánkat, aki a baleset következtében medence- és combcsonttörést szenvedett. Nem láttunk sok esélyt a gyógyulásra, de mégis kezelésbe vettem. Rövid idő alatt olyannyira rendbe jött, hogy ugrándozott, fára mászott. Sajnos most mégis nagy a szomorúság a családban, mert a nemrég újból elütötték szegényt, és ezt már ő sem élte túl, holtakat pedig azért én sem tudok feltámasztani" - árulta el a Lokálnak a művésznő.

Pránanadi
A pránanadi a finomtest csatornája, amely összeköti a csakrákat, és amelyen át a testműködést szabályozó életerő áramlik. A prán az életerőt, míg a nadi a csakrákat jelenti. Az orvostudomány természetesen nem ismeri el gyógyódként a pránanadit, így bármilyen probléma esetén először mindeképpen kezelőorvossal kell konzultálni!