A Bors azt írja, hogy egyre zavarosabb VV Fanni feltételezett gyilkosának tanúvallomása. B. László azt állítja, hogy a lány barátnőjétől kapta a gyilkos kötelet.

Dr. Brodmann Péter, B. László nagybátyja és korábbi ügyvédje egyre több információt oszt meg a sajtóval, amióta nem védheti a gyanúsítottat. Azt már korábban elmesélte, hogy a feltételezett gyilkos szerint Fanni maga hívta őt a lakására, ahol B. Erika nyitott neki ajtót, és megkérte, hogy vigye el onnan az eszméletlen Novoszánszki Fannit. Az ügyvéd szerint ennyi volt csak B. László szerepe.

VV Fanni ügyében többen is érintettek lehetnekForrás: Origo

"László egy végtelenül jóindulatú, naiv srác, aki nem gondolta át a dolgokat. Ő csak segíteni akart. Fanni barátnője, aki ajtót nyitott, adta Lászlónak a kötelet. László pedig még aznap, a bérelt kocsiból átrakta azt a saját autójába" - mondta a lapnak az ügyvéd, aki szerint mások is érintettek az ügyben. "Szerintem legalább négyen, három férfi és egy nő is szereplő ebben az ügyben. És az is sokatmondó, hogy a mai napig nem találták meg a holttestet, pedig percről percre, minden állomását le tudták követni az eseményeknek. Ez nem véletlen. Egész egyszerűen szerintem nincs holttest, mert a lányt külföldre vitték" - állítja dr. Brodmann.

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy hogyan ismerkedett meg az unokaöccse Fannival: "Lászlónak van egy cége, ahol minőségbiztosítással, munkaerő-közvetítéssel foglalkoznak. A cég hirdetést adott fel, amire B. Erika jelentkezett, de nem felelt meg a feltételeknek, ezért egy barátnőjét, Fannit ajánlotta Lászlónak. Innen az ismeretségük."