A magyar Ken babaként elhíresült Einwiller Gregor és Geronazzo Mária zavarba ejtette a médiát, most újabb részleteket árultak el kapcsolatukról és egymást iránti vonzódásukról.

Geronazzo Mária és a magyar Ken babaként elhíresült, Einwiller Gregor mindennapjai sem mentesek a feltűnéstől, legutóbb - ahogy mi is megírtuk - azzal robbantottak bombát, hogy napvilágra hozták párkapcsoaltukat. 

Most azonban a Bors megkérdezte a párt, milyen most a kapcsolatuk, szoros barátságról vagy párkapcsolatról van-e szó, hiszen sülve-főve együtt látni őket. Ők azonban sejtelmes válaszokat adtak. 

Úgy tűnik, imádják egymástForrás: Facebook/Einwiller Gregor

"Gondolhat mindenki azt, amit akar, igaz barátságban nincs mértékegység" - mondta a lapnak Geronazzo, aki azt is elmondta, hogy szeret anyáskodni azok felett, akiket szeret. Einwiller Gregor sem fogalmazott egyértelműbben. "Megmagyarázhatatlan és szavakkal le nem írható az a vonzalom, az az ismeretlen erő, vagy nevezzük egyszerűen csak kozmikus kapcsolatnak, ami kialakult köztünk. Szó szerint földöntúli érzés megtapasztalni az ő különleges energiáit, vagy csak simán egybeolvadni az ő aurájával. Olyankor miénk a világ és a végtelen umniverzum" - mondta a magyar Ken baba.