Április 9-én két új szereplővel indul a Feleségek luxuskivitelben 2. évada

Yvonne Dederick Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxus, dráma és váratlan fordulat minden mennyiségben: a Feleségek luxuskivitelben második évadában ismét a drága ékszerek, a luxusruhák, a külföldi utazások, a party-k és persze a sikeres nők lesznek a főszerepben. Két új szereplő is érkezik.

A Feleségek luxuskivitelben című reality az amerikai The Real Housewives formátum alapján készült. A sikeres első évad után ismét bepillantást nyerhetünk a hazai elit kicsit sem mindennapi életébe. Az előző évadban megismert filmproducer és színésznő Csősz Boglárka, a színésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, a modell Vasvári Vivien, és Farkas Rita étteremtulajdonos mellett újabb két sikeres nő, Yvonne Dederick üzletasszony és barátnője, Polgár Tünde mutatja meg, milyen a magyar felső tízezer fényűző élete.

Feleségek luxuskivitelben 2. évad Viasat 3 Forrás: VIASAT3

Mindannyian különböző egyéniségek, ám annyi közös bennük, hogy jelentős vagyonnak rendelkeznek, maguk irányítják vállalkozásaikat, nem elhanyagolva ezzel a családjukat és gyerekeiket. Igazi modern nők, akik fontosnak tartják a jótékonykodást, és nem riadnak vissza a kihívásoktól, de a luxus és fényűzés mögött rengeteg dráma és kiborulás is terítékre kerül majd a műsorban. Ebben a szériában nem csak tabukat döntögetnek a szereplők, hanem féltett titkaikra is fény derül majd. Emellett Vivi és Dalma terhességét, vagy Babett stílusváltását is nyomon követhetjük epizódról epizódra, és természetesen a külföldi luxusutazás sem maradhat el ebben a szezonban sem.

Az előző évadhoz hasonlóan a legújabb epizódok is heti rendszerességgel kerülnek majd adásba, április 9-től hétfő esténként 21.00 órakor.

Elmarad Tücsi és Sofron István esküvője: nem kezdték el időben a szervezésthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-elmarad-tucsi-es-sofron-istvan-eskuvoje-nem-kezdtek-el-idoben-a-szervezest.htmlTücsi élete teljesen megváltozott mióta egy párt alkot Sofron István jégkorongozóval. A tévés feladta karrierjét, és azóta folyamatosan költözik, most pedig az esküvőt is el kellett halasztani. TV + SztárokOrigoRejtélyes módon rendezték Lagzi Lajcsi százmilliós tartozásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-rejtelyes-modon-rendeztek-lagzi-lajcsi-szazmillios-tartozasat-birosag.htmlRejtélyes módon valaki rendezte Lagzi Lajcsi tartozásait a szolgáltatók felé. A büntetőeljárás azonban ezzel még nem szűnik meg. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Timi megmutatta, mire vágyik: újra fiatal akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180322-vajna-timi-megmutatta-mire-vagyik-ujra-fiatal-akar-lenni.htmlSokan irigylik Vajna Timi luxuséletét, de neki sem teljes és felhőtlen a boldogsága. Instagram-oldalán megmutatta, hogy mit szeretne igazán: újra fiatal lenni. Mindezt pedig egy olyan felvétel kíséretében, melyen két szerelmes fiatal látható...TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra megható posztban emlékeztetett mindenkit a Down-szindróma világnapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-szinetar-dora-meghato-posztban-emlekeztetett-mindenkit-a-down-szindroma-vilagnapjara.htmlMióta megszületett Szinetár Dóra kisfia, azóta a március 21-e is teljesen más értelmet nyert számára. A Down-szindróma világnapján arra figyelmeztette az embereket, hogy figyeljenek a Down-szindrómásokra, és szeressék őket. TV + SztárokOrigoKiderült: egy éve boldog párkapcsolatban él Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180322-egy-eve-boldog-parkapcsolatban-el-gaspar-evelin.htmlZajlik az élet Gáspár Evelinéknél. A fiatal szépség elárulta, hamarosan pénzügyi diplomát szerez, nemrég egy szemműtéten esett át, és párkapcsolatáról is izgalmas részleteket árult el. Szóba került még drasztikus fogyása is, aminek kapcsán elmondta, most már elégedett testével, valamint édesapjáról is mesélt Berki Krisztiánnak. Mint elmondta, Győzike a legnagyobb fanja.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lesz A Nagy Duett műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180322-liptai-claudia-lesz-a-nagy-duett-musorvezetoje.htmlKorábban is vezette már a műsort, tavaly Till Attila váltotta.TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.