Shane Tusup a munkáját is lecsökkentette Hosszú Katinka miatt

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Párterápia (film) terápia házasság Hosszú Katinka munka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup még a munkatempóból is visszavett, csak hogy bizonyítsa feleségének, mennyire szereti őt és képes a változásra.

Mostanában szinte alig látni a sztáredzőt a medence partján, pedig szakítása után minden percét az Iron Aquatics csapatával töltötte.

Szerelem felsőfokon. Shane mindent megtesz Katinka szerelméért Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

A Blikk információi szerint ennek az az oka, hogy Shane szeretné bizonyítani Katinkának, mindent megtesz kettejükért, még a munkamániájából is képes visszavenni, csak hogy visszakapja imádott feleségét.

Mint tudjuk, az indulatairól is híres amerikai edző terapeutához is jár. Továbbra is drukkolunk nekik!

Újra jön A Nagy Duett: Takács Nikolas, Tóth Andi, Gönczi Gábor és Wolf Kati is szerepelni fognakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ujra-jon-a-nagy-duett-takacs-nikolas-es-gonczi-gabor-is-szerepelnek.htmlHamarosan ismét elindul A Nagy Duett újabb szériája, amelyben Wolf Kati, Takács Nikolas, Tóth Andi és Gönczi Gábor már biztosan a profi énekesek táborát fogják erősíteni.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEndrei Judit: „Én voltam a jó kislány a tévében"http://www.life.hu/sztarok/20180322-endrei-judit-en-voltam-a-jo-kislany-a-teveben.htmlAz 50+-osokat sem felejtette el a média. Akkor sem, ha már rég nincsenek képernyőn, és nem olyan zajos körülöttük az élet. A Magyar Televízió egykori bemondónője, később szerkesztő-műsorvezetője irigylésre méltóan energikus, használja a közösségi médiát és értékmegőrző közösségeket épít. Ezúttal pedig a wmn.hu Elviszlek magammal műsorának kamerái előtt mesélt a televíziózásról, az anyaságról, a magánéletéről, és az is kiderül, mi lelkesíti az életben. TV + SztárokOrigoGyászol Queen Latifah: elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-gyaszol-queen-latifah-elhunyt-az-edesanyja.htmlGyászol Queen Latifah színésznő: elvesztette édesanyját. TV + Sztárok--Így festett Katalin hercegné utolsó munkanapján a szülési szabadsága előtt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180322-igy-festett-katalin-hercegne-utolso-munkanapjan-a-szulesi-szabadsaga-elott-foto.htmlUtolsó hivatalos látogatásán is túl van szülése előtt Katalin hercegné. A csinos anyuka most szülési szabadságra megy. TV + Sztárok--Szörnyű vallomás: nevelőapja folyamatosan verte Chrissy Metz színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-szornyu-vallomas-neveloapja-folyamatosan-verte-chrissy-metz-szinesznot.htmlSzörnyű gyermekkoráról vallott Chrissy Metz színésznő. Nevelőapja verte, bánatában pedig folyamatosan csak evett. TV + Sztárok--Elválik feleségétől VI. Mohammed marokkói királyhttp://www.life.hu/sztarok/20180322-elvalik-felesegetol-vi-mohammed-marokkoi-kiraly-lalla-salma-hercegne.htmlKözel 16 évnyi házasság után elválik egymástól VI. Mohammed marokkói király és felesége, Lalla Salma hercegné. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.