A Barátok köztbe visszatért Deutsch Anita már négy éve vegetáriánus, étrendje miatt sokan kritizálják, de nem foglalkozik a beszólásokkal: ő így jobban érzi magát a bőrében.

Deutsch Anita négy éve nem fogyaszt húst, erről beszélt az RTL Klubb Reggelijében, ahol vegetáriánus napot tartottak. A Barátok köztbe visszatért színésznő rengeteg kritikát kap étrendje miatt, de nem foglalkozik a beszólásokkal, ugyanis sokkal jobban érzi így magát a bőrében.

Deutsch Anita évek óta vegetáriánusForrás: RTLKLUB

„Nagyon sok támadás éri a vegákat, engem is személy szerint" – mondta Anita, akit folyamatosan próbálnak meggyőzni arról, hogy a vegetáriánus lét hülyeség, és ártalmas az egészségére, ezzel szemben ő sokkal jobban érzi magát azóta, mióta nem fogyaszt húst. „Tényleg érzem, hogy sokkal jobb. Azóta tökéletes a vérképem, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben" - tette hozzá a színésznő, akinek családja nem fogadta túl jól a váltását. "Nagyon kiborultak" - mondta Anita. Azt hitték, néhány hét alatt elmúlik majd nála ez a hóbort, de tévedniük kellett, hiszen már 4 éve nem fogyaszt húst, családjának azonban elkészíti a húsos ételeket is.