Így tervezz a hosszú hétvégére: Németh Lajos elárulta, lesz-e kirándulóidő

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos tavasz meteorológus időjárás húsvét előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a négynapos hosszú hétvége, mindenki tervezget és arra kíváncsi, vajon milyen idő várható, lehet-e kirándulni. Most Németh Lajos választ adott erre a kérdésre.

Németh Lajos ezúttal a Szegedi Vadasparkból jelentkezett be a TV2 reggeli műsorában. Az újonnan érkezett fókalányok társaságában mesélt arról, milyen idő várható a héten.

A következő napokban nagyon szeszélyes, változékony időnk lesz. Ha valaki a húsvéti ünnepekre kirándulást vagy szabadidős programot tervez, annak feltétlenül be kell csomagolni az esernyőt is. Különösen csütörtökön-pénteken lesz sok eső az országban. Újabb és újabb csapadékzónák érkeznek." – mondta a meteorológus.

Németh Lajosnak voltak azért jó hírei is: elárulta, a hosszú hétvége végére azért beköszönt a kellemes, tavaszi idő.

A hosszabb távú előrejelzések azt adják, hogy szombaton és vasárnap egyre inkább erősödik a nappali felmelegedés. Vasárnap, de különösen hétfőn 18, néhol akár 20 fok is lehet. Pontosan a húsvéti ünnepekre köszönt be az a jó idő, amire már mindannyian nagyon várunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.