narancssárga havazás Kelet-Európa hegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március utolsó hétvégéjén narancsszínű hó esett a kelet-európai hegyekben. A táj első látásra nagyon bizarr, félelmetes, de van a jelenségre magyarázat.

A meteorológusok szerint a jelenség oka az, hogy egy vihar miatt szaharai homok és por keveredett a légkörbe, és ez beszínezte a havat. A narancsszínű hóból kapott Bulgária, Ukrajna, Macedónia, Oroszország és Románia - írta a Guardian.


A meteorológusok azt mondják, hogy a narancssárga hó megjelenése nem annyira ritka, mint gondolnánk, körülbelül ötévente történik ilyen. A mostani azért különlegesebb kicsi, mert a szokásosnál sötétebb a hó színe.

Марс атакует #smurygins_family_trip

Alina Smurygina (@sinyaya_ptiza) által megosztott bejegyzés,

Segítséget kér Szinetár Dóra: olyan történt vele, amitől mindenki retteghttp://www.life.hu/sztarok/20180326-segitseget-ker-szinetar-dora-olyan-tortent-vele-amitol-mindenki-retteg.htmlSzinetár Dóra elvesztette a pénztárcáját, benne minden iratával. A színésznő most a Facebookon kér segítséget, abban bízik, hogy posztja eljut a megtalálóhoz.TV + SztárokOrigoHeidi Klum és a nála 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz nyíltan vállalja kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-heidi-klum-es-a-nala-16-evvel-fiatalabb-tom-kaulitz-tokio-hotel-nyiltan-vallalja-kapcsolatat.htmlCsókolózás közben kapták rajta a 44 éves Heidi Klumot és a 28 esztendős Tom Kaulitzot. TV + Sztárok--Tápai Szabina levelezési rendszerét is fel akarták törni a hackerekhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-tapai-szabina-levelezesi-rendszeret-is-fel-akartak-torni-a-hackerek-instagram.htmlTápai Szabina elárulta, nagyon megijedt, amikor az Instagram-oldala mellett a levelezési rendszerét is fel akarták törni, hiszen fontos szerződéseket tartalmaz email-fiókja. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly fia, Márk elkészítette első videóklipjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gesztesi-karoly-fia-mark-elkeszitette-elso-videoklipjet.htmlGesztesi Károlyi fiai, Márkó és Balázs magántanulóként folytatják az iskolát, egyikük pedig zenei álmokat is dédelget. Márkó nemrégiben jelentkezett első videoklipjével, melyet DC Milánnal készített. A klip még apját is meglepte. TV + Sztárok--Így néz ki ma Seregi Zoltán, a Tüskevár egykori főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180326-igy-nez-ki-ma-seregi-zoltan-a-tuskevar-egykori-foszereploje.htmlEgészen fiatalon ismerte meg az ország Seregi Zoltán, 13 éves korában játszotta el ugyanis a Tüskevár főszereplőjét, Tutajost. Azóta sem távolodott el a szakmától, ugyan ma már inkább igazgat, semmint színészkedik. TV + SztárokOrigoDeutsch Anitát vegetáriánus étrendje miatt kritizálják: nem foglalkozik a beszólásokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-deutsch-anitat-vegetarianus-etrendje-miatt-kritizaljak-nem-foglalkozik-a-beszolasokkal.htmlA Barátok köztbe visszatért Deutsch Anita már négy éve vegetáriánus, étrendje miatt sokan kritizálják, de nem foglalkozik a beszólásokkal: ő így jobban érzi magát a bőrében. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.