Caramel és kedvese, Szilvi régóta vannak már együtt, kapcsolatuk azonban korántsem zökkenőmentes. Ajtócsapkodás és féltékenység is jellemző rájuk.

Már több mint hét éve alkot egy párt Caramel és Szilvi, ám az ő kapcsolatuk sem zökkenőmentes. Veszekedések és féltékenység is bőven akad, de megtanulták elfogadni egymás hibáit. Caramelnek azonban még a kommunikáción van mit dolgoznia, ugyanis szinte soha nem mondja Szilvinek azt, hogy szereti.

Caramel és Szilágyi Szilvi kapcsolata sem tökéletesFotó: Polyák Attila/Origo

„Szilvi persze tudja, hogy mindennél jobban szeretem, ám nem mondom neki minden áldott nap" – vallotta be Caramel, aki kapcsolatuk nehézségeiről is beszélt. „Nálunk is van ajtócsapkodás, hangos szó és veszekedés, de ez jobb, mintha elnyomnánk az érzelmeinket" – mondta a Story Magazinnak Caramel, aki bevallotta, a féltékenység is jellemző rá. „Előfordult, hogy rám tört a féltékenység, amikor úgy pillantottak rá. Nem volt jó érzés" – árulta el az énekes, de leszögezte, teljes mértékben megbízik feleségében.

Caramel felesége, Szilvi megmutatta szülés utáni testét: fotó


Caramel felesége, Szilvi megmutatta szülés utáni testét. Ugyan 3 és fél év eltelt már a szülése óta, várandósságának nyoma még mindig látszódik a testén. Kattints a fotóért!