Féltékenység és ajtócsapkodás: Caramel és felesége, Szilvi kapcsolatában is vannak problémák

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Caramel házasság féltékenység Szilvi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és kedvese, Szilvi régóta vannak már együtt, kapcsolatuk azonban korántsem zökkenőmentes. Ajtócsapkodás és féltékenység is jellemző rájuk.

Már több mint hét éve alkot egy párt Caramel és Szilvi, ám az ő kapcsolatuk sem zökkenőmentes. Veszekedések és féltékenység is bőven akad, de megtanulták elfogadni egymás hibáit. Caramelnek azonban még a kommunikáción van mit dolgoznia, ugyanis szinte soha nem mondja Szilvinek azt, hogy szereti.

Caramel és Szilágyi Szilvi kapcsolata sem tökéletes Fotó: Polyák Attila/Origo

„Szilvi persze tudja, hogy mindennél jobban szeretem, ám nem mondom neki minden áldott nap" – vallotta be Caramel, aki kapcsolatuk nehézségeiről is beszélt. „Nálunk is van ajtócsapkodás, hangos szó és veszekedés, de ez jobb, mintha elnyomnánk az érzelmeinket" – mondta a Story Magazinnak Caramel, aki bevallotta, a féltékenység is jellemző rá. „Előfordult, hogy rám tört a féltékenység, amikor úgy pillantottak rá. Nem volt jó érzés" – árulta el az énekes, de leszögezte, teljes mértékben megbízik feleségében.

Caramel felesége, Szilvi megmutatta szülés utáni testét: fotó


Caramel felesége, Szilvi megmutatta szülés utáni testét. Ugyan 3 és fél év eltelt már a szülése óta, várandósságának nyoma még mindig látszódik a testén. Kattints a fotóért!

Sebestyén Balázs elmenekült Rubint Rékáék előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-sebestyen-balazs-elmenekult-rubint-rekaek-elol-zanzibar.htmlÚgy tűnik, nem jön össze a közös zanzibári szelfi Sebestyén Balázsnak és Rubint Rékának, a műsorvezető ugyanis kicsekkolt abból a hotelből, ahol a fitneszlady 300 fős csapatával megszállt. TV + SztárokOrigoMeghan Markle kalligráfus volt, mielőtt színésznő letthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-meghan-markle-kalligrafus-volt-mielott-szineszno-lett.htmlAmíg nem indult be karrierje Meghan Markle-nek, civil foglalkozást választott magának, kalligráfusként dolgozott. Többek között esküvői meghívókat is készített. TV + Sztárok--Rosszul írták a kivetítőre Szűcs Judith nevét, kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-rosszul-irtak-a-kivetitore-szucs-judith-nevet-kiakadt.htmlZalatnay Saroltával és Csepregi Évával adott közös koncertet Szűcs Judith, aki színpadra lépése után nem sokkal kiakadt, a kivetítőn ugyanis rosszul írták a nevét. TV + SztárokOrigoVideós Gála: Szirmai Gergő jelölése miatt kiakadtak, Viszkok Fruzsinát pedig kizárták egy kategóriábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-videos-gala-szirmai-gergo-jelolese-miatt-kiakadtak-viszkok-fruzsit-kizartak-ordog-nora-is-jelolt.htmlIdén is megrendelésre kerül a Telekom Videós Gála, melyen a hazai online videógyártás legnagyobbjait jutalmazzák. Nem mindenki ért azonban egyet a jelöltekkel, különösen azzal, hogy Szirmai Gergő ismét bekerült a a film és sorozat kategória esélyesei közé: a rajongói nincsenek megelégedve munkájával. TV + SztárokOrigoKozso belvárosi lakásának árverését a licitálás közepén állították lehttp://www.life.hu/sztarok/20180328-kozso-belvarosi-lakasanak-arvereset-a-licitalas-kozepen-allitottak-le.htmlKozsó belvárosi lakása úgy tűnik nem fog más kezére kerülni: elkezdték az árverezést, és érvényes licitek is érkeztek az ingatlanra, de hirtelen leállították a folyamatot. TV + Sztárok--Deutsch Anita ismét felbukkan a Barátok köztben, visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-deutsch-anita-ismet-felbukkan-a-baratok-koztben.htmlDeustch Anita visszatér a Barátok köztbe. Bartha Zsolt egykori nagy szerelme újra képernyőn lesz.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.