Úgy tűnik, nem jön össze a közös zanzibári szelfi Sebestyén Balázsnak és Rubint Rékának, a műsorvezető ugyanis kicsekkolt abból a hotelből, ahol a fitneszlady 300 fős csapatával megszállt.

Mint arról korábban a Life.hu is beszámolt, Sebestyén Balázs épp nyaralását tölti Zanzibáron. A műsorvezető azt remélte, ezen a paradicsomi helyen végre úgy tölthet el két hetet, hogy egy magyarral sem fog találkozni, de tévedett, ugyanis pont ebben az időszakban, ugyanazon a helyen tartja alakreform táborát Rubint Réka is közel 300 fős rajongótáborával.

Sebestyén Balázs elmenekült a magyarok előlForrás: RTL

Az itthon maradt rajongók azóta várnak arra, hogy a két sztár közös fotót posztoljon a tengerpartról, de lehet, hogy erre nem fog sor kerülni. Kiderült ugyanis, hogy Balázs átkérte magát egy másik szállodába, hogy ne zavarja őt senki.

Többen várták is, hogy találkozzanak vele, de mire odaértünk, ő már éppen kicsekkolt a hotelből, és bejelentkezett egy másikba. Azt hallottam, hogy miattunk ment át egy másik szálláshelyre, és hogy ideje nagy részében búvárkodni fog" – mondta egy neve elhallgatását kérő férfi a Borsnak.