Liptai Claudia vehette át a legjobb zsűritagnak járó díjat a Televíziós Újságírók Díjátadó Gáláján. Köszönőbeszédében durván beszólt Majkának és ByeAlexnek.

A napokban került megrendezésre a Televíziós Újságírók Díjátadó Gálája, ahol Liptai Claudia is díjat vehetett át, a legjobb zsűritag kategóriában, maga mögé utasítva Majkát és ByeAlexet is. 

Liptai ClaudiaForrás: Instagram/Liptai Claudia

A csinos sztármami természetesen köszönőbeszédében hozta a tőle megszokott csipkelődős formát és viccesen megjegyezte, valószínűleg azért ő kapta ezt a díjat, mert tud ragozni.

"Azt gondolom, hogy azért is kaptam meg a díjat Majka és Alex mellett, mert egy kicsit jobban ragozok, mint ők. Húsz éve csinálom ezt a szakmát, és annyi minden voltam már: megnyertem a legjobb női műsorvezető díját, most zsűritagként díjaztak, esetleg jövőre, egy nemváltó műtét után a legjobb férfi műsorvezető díját is elviszem. De a viccet félretéve: ebben a szakmában az a legfontosabb, hogy az ember megpróbáljon mindig önmaga lenni. Szerintem ez megy a legnehezebben! Mindig azt díjazzák, ha valakiről nem hull le a lepel és önazonos marad. Úgy érzem, ezért kaptam ezt a díjat"