Viaszbaba - Színésznőt szerettem leszbikus Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még nem mutatott olyan fotót, amin felismerhető lenne a színésznő, de Krencsey Hella követői között többen is úgy vélik, tudják, kiről van szó. 

Hella posztjai alatt hónapok óta folyik a találgatás, van, akinek a neve többször is felmerül, de megerősítést egyelőre nem kaptak, legalábbis Hellától nem.

"Ki lehet az a ködbe burkolódzó ..szÍnésznő..? Kérem aki tudja Írja meg nekem privátban!!!!!" - kérdezte például egy férfi, akinek egy linkkel válaszolt egy hölgy: a képen pedig közös fotón pózol Hella és a egy színésznő. Persze, hogy róla van-e szó a könyvben, aztz nem tudhatja senki biztosan.

A Viaszbaba - Színésznőt szerettem Facebook-oldal és blog követői egyébként nagyon szorítanak Hellának és annak, hogy érvényt jutasson igazának, és ne essen bántódása azért, amiért kitálalt a történtekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.