Kulcsár Edina várandóssága alatt egyetlen falatot sem von megmagától, ám éppen ezért úgy gondolja, hogy idén valószínűleg őt senki nem látja majd a strandon, maximum hosszúnadrágban. 

Kulcsár Edina pocakja már szépen gömbölyödik, várandóssága pedig a modell étvágyán is meglátszik. Természetesen Edina nem von meg magától egyetlen falatot sem, így aztán saját bevallása szerint meglehetősen sokat eszik, bár arra odafigyel, hogy mit visz be a szervezetébe. Ugyan a hízás, mint a várandósság velejárója nem zavarja Edinát, azt azért elárulta közösségi oldalán, hogy idén rá ne számítsanak a strandon, ha mégis, akkor csak hosszúnadrágban.

Kulcsár Edina nem megy idén strandraFotó: Csudai Sándor - Origo

"Elég sokszor eszem. Ma 4:30-kor keltem, így ilyenkor mindig elcsúszik egy kicsit az étkezés, pont emiatt ez már a második ebédem. Igazából most azt a módszert alkalmazom, hogy amikor éhes vagyok, eszem... Még jó, hogy mindig van nálam amit megehetek és talán annyira nem is hízlal. Bár nyáron tuti nem fogtok strandokon látni! Ha igen, hosszúnadrágban leszek" - írta Edina.