Cameron Diaz visszavonult a filmezéstől, nyugdíjba ment

Forrás: AFP/Theo Wargo -
Christina Applegate anyaság film nyugdíj Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diazról régóta rebesgették, hogy nem forgat többet, most azonban ő maga is bejelentette: nyugdíjba ment. A műsorban, ahol erről beszélt, Christina Applegate is elmondat: félig már ő is visszavonult, inkább az anyaságra koncentrál. 

"Szó szerint nem csinálok semmit" - mondta Cameron Diaz egy interjúban az Entertainment Weekly-ben. A színésznő ezzel azt akarta kifejezni, hogy jelenleg nemhogy filmeket nem forgat, de végleg nyugdíjba is ment - írja a CNN.

Nyugdíjba ment Cameron Diaz Forrás: AFP/Theo Wargo

A hírt már Selma Blair is kiszivárogtatta, erről korábban mi is beszámoltunk. Ezt azonban később Twitter oldalán cáfolta, de most maga a színésznő osztotta meg a nyilvánossággal a hírt.

A beszélgetős műsorban ott ült Christina Applegate is, aki szintén elárulta: jó ideje nem forgatott már. Ő is nyugdíjazta magát, inkább az anyaságra koncentrál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.