Kiderült: ezért válik Jenna Dewan Tatum és Channing Tatum

Forrás: Instagram/jennadewantatum -
buli válás Flört Jenna Dewan-Tatum Channing Tatum party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, korántsem volt annyira felhőtlen Jenna Dewan Tatum és Channing Tatum házassága, mint sokan hitték. A váláshoz állítólag a színész kicsapongó életmódja nagyban hozzájárult.

A fél világ megdöbbent, amikor tegnap kiderült, válik Jenna Dewan Tatum és Channing Tatum. Igazi álompárnak számítottak, 9 évig voltak házasok és van egy közös gyermekük is. Most mindenki azt találgatja, vajon mi vezethetett a szakításhoz.

A RadarOnline azt írja, nem egyszerű elhidegülésről volt szó, állítólag a feleség megelégelte a férj ivászatait. Jenna nehezen viselte Channing bulizásait, ilyenkor mindig magányosnak és elhagyatottnak érezte magát.

Jenna Dewan Tatum és Channing Tatum itt még boldognak tűntek Forrás: Instagram/jennadewantatum

A pár állítólag többször is összeveszett amiatt, mert a színész rendszeresen flörtölgetett csinos nőkkel. Folyton úgy viselkedett társaságban, mint egy szingli férfi, még akkor is, amikor a felesége várandós volt. A forgatásokon is szeretett kacérkodni partnereivel, és néha egyszerűen fel sem vette a telefonját a feleségének.

Ma lett 45 éves Varga Izabella: legalább 20 évet letagadhatnahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-ma-lett-45-eves-varga-izabella-legalabb-20-evet-letagadhatna.htmlVarga Izabella lassan két évtizede része a tévénézők mindennapjainak, ez idő alatt azonban szinte semmit nem öregedett. Ugyan ma betöltötte a 45. életévét, legalább 20 évet nyugodtan letagadhatna. TV + Sztárok--Hugh Hefner egykori barátnője, Kendra Wilkinson válik a férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-hufh-hefner-egykori-baratnoje-kendra-wilkinson-valik-a-ferjetol.htmlKilenc év együttlét után válik Kendra Wilson. Egy bennfentes pedig elárulta, miért ért véget a Playboy-nyuszi házassága. TV + SztárokOrigoKét tengerimalaccal bővült Müller Attila és Larion Zoé családja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-ket-tengerimalaccal-bovult-muller-attila-es-laron-zoe-csaladja-video.htmlVéget értek a pár napja tartó találgatások: nem gyerek, hanem kopasz tengerimalac érkezik Müller Attila és Larion Zoé családjába. Ráadásul egyszerre kettő.TV + Sztárok--Egyszerre akár három exével is együtt dolgozhat Janza Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-egyszerre-akar-harom-exevel-is-egyutt-dolgozhat-janza-kata-operettszinhaz.htmlKínos helyzet állt elő: Janza Kata három darabban is együtt játszik exével, Pesák Ádámmal, akivel húsvétkor szakítottak. Sőt, az Operettszínházban rajta kívül még két korábbi párjával is együtt kell dolgoznia. TV + SztárokOrigoÚj műsorvezető az RTL Klub Reggelijében: Papp Gergő Pimaszúr visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-uj-musorvezeto-az-rtl-klub-reggelijeben-papp-gergo-pimaszur-visszater.htmlA műsorvezető új munkát kapott, ezért kell elválnia családjától.TV + Sztárok--A Melrose Place sztárját, Jamie Lunert szexuális zaklatással vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-a-melrose-place-sztarjat-jamie-lunert-szexualis-zaklatassal-vadoljak.htmlEgy amerikai férfi 250 millió dollárra pereli a Melrose Place sztárját, Jamie Lunert. Állítja, 1998-ban, amikor ő még csak 16 éves volt, a színésznő bedrogozta és elcsábította. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.