Az igazán nagy sztároknak annyi pénzük van, hogy talán már megszámolni sem tudják, ez azonban nem jelenti azt, hogy soha nem is fogy el. A fényűző életmód, és a drága otthonok bizony sokba kerülnek, ennek a fenntartásához nem árt nyomon követni a pénzügyek alakulását, különben csúnya lebőgés lesz a vége. Ezek a sztárok már csak tudják, nekik ugyanis így, vagy úgy, de sikerült mindent elveszíteniük: saját otthonukból is távozniuk kellett.

Kim Basinger

Kim BasingerForrás: The EDIT/ net-a-porter.com

Egykor Kim Basinger az egyik legnagyobb sztár volt Hollywoodban, amivel együtt járt a hatalmas vagyon, és a fényűző otthon is. Utóbbit azonban elvesztette, amikor úgy döntött, nem akar szerepelni a Dobozba zárt szerelemben. A színésznő bár eleinte lelkes volt, megváltozott a véleménye, és úgy döntött, ő mégsem akarja eljátszani a főszerepet, ezért pedig csúnyán megfizetett. Beperelték, végül pedig csődöt jelentett, ami miatt gyönyörű kastélyát is elveszette.


Burt Reynolds

Burt ReynoldsForrás: AFP

Hatalmas hírnevet szerezett magának a hollywoodi sztár, a nők bomlottak utána, a férfiak pedig rá akartak hasonlítani. Ez azonban mára a múlté, ahogy az a hatalmas vagyon is, melyet az évek során felhalmozott. A sztár ugyanis csődöt jelentett Loni Andersonnal való borzasztóan csúnya válása után, és oda lett a csodálatos villája is.


Nicolas Cage

Nicolas CageForrás: FilmSg

Valahogy nem annyira meglepő, hogy Nicolas Cage is erősíti az otthonuktól megfosztott sztárok listáját, ő azonban sokkal többet veszített egyetlen egy kastélynál, és csak magának köszönheti: nem bánt túl jól a hatalmas vagyonával. Így elveszetett egy palotát Bel Airben, egyet Las Vegasban, és kettőt New Orleans-ban...


Wesley Snipes

Wesley SnipesForrás: Hutchen Sheriff's Dept.

A színész tipikus példája annak, hogyan végzi az ember, ha nem elég neki a rengeteg. Wesley Snipes óriási sztár volt egykor, rengeteg pénzt keresett, és ha nem olyan kapzsi, a mai napi élhetne gondtalanul, de ő más utat választott, többet és többet akart, ezért „elfelejtett" adózni. A színész ezért nemcsak a villáit vesztette el, de a szabadságát és ázsióját is: 3 évre börtönbe került, és persze szerepeket sem kapott sem előtte, sem utána. Megérte.


Stephen Baldwin

Stephen BaldwinForrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison

A Baldwin testvérek igazán népszerűek Amerikában, a legtöbben megcsinálták a saját szerencséjüket, de nem Stephen, ő nem sokat tett a sikerért. Nem a legtehetségesebb és nem is a legdolgosabb a családban, és ennek meg is lett az eredménye. Neve ugyan hozott számára elég pénzt, azért mégsem annyit, ami fedezte volna tékozló életmódját: 1 millió dolláros adótartozást halmozott fel, így kénytelen volt megválni imádott kastélyától.