Letícia spanyol királyné Zsófia hercegnő spanyol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi felvételt rögzítettek a spanyol királyi családban uralkodó feszültségekről. A királynő és menye a videó tanulsága szerint nagyon nincsenek jóban!

Felháborodtak a spanyolok a királyi családról készült botrányos felvétel kikerülése után. Letícia királyné nem bánt valami szépen anyósával, Zsófia királynéval , és erről videó is készült. Letícia nem hagyta, hogy az anyósa unokáival fotózkodjon. Zsófia királyné oldalán két unokájával, Eleonórával és a kis Zsófiával sétált ki éppen a húsvéti miséről, hirtelen azonban megjelent velük szemben Letícia.

Megállt és végigsimította Eleonóra haját, de csupán azért, hogy ezzel együtt levegye anyósa kezét gyermeke válláról. Eleonórának ekkor lett elege az egészből, és megpróbált kikerülni mindkét nő keze közül. Ezután jól látható, hogy Letícia jelenetet rendez, a spanyolok pedig felháborodtak. Még a királyi családhoz tartozó egyik rokon, VI. Fülöp spanyol király unokatestvére is kommentálta az esetet Twitteren. Szerinte Zsófia nem érdemelte ki ezt a bánásmódot, de Letícia végre megmutatta az igazi arcát.

Oszter Sándor tavainak második gátja is leszakadt: a katasztrófavédelem segítetthttp://www.life.hu/sztarok/20180405-oszter-sandor-tavainak-masodik-gatja-is-leszakadt-a-katasztrofavedelem-segitett.htmlOszter Sándor kivívta a diósjenői lakosok unszimpátiáját azzal, hogy mesterséges tavakat építtetett kertjébe, ezzel a lakosok szerint veszélyezteti a már meglévő horgásztavat, és persze a természeti kincseket is. TV + Sztárok--Kulcsár Edina nem megy idén strandra, csak hosszú nadrágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-kulcsar-edina-nem-megy-iden-strandra-csak-hosszu-nadragban.htmlKulcsár Edina várandóssága alatt egyetlen falatot sem von megmagától, ám éppen ezért úgy gondolja, hogy idén valószínűleg őt senki nem látja majd a strandon, maximum hosszú nadrágban. TV + Sztárok--Hódi Pamela a bírósághoz fordult Berki Krisztiánnal közös gyermekük elhelyezése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180405-hodi-pamela-a-birosaghoz-fordult.htmlHódi Pamela pert indított Berki Krisztián ellen: gyermekük elhelyezése az ok. TV + Sztárok--Stohl András gyerekkori szerelmével játszott a Piramisban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-stohl-andras-gyerekkori-szerelmevel-jatszott-a-piramisban-video.htmlStohl András a Piramis című vetélkedő házigazdájaként gyerekkori szerelmével, Judittal játszott.TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Tóth Vera 14 évvel ezelőtt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-igy-nezett-ki-toth-vera-14-evvel-ezelott-foto.htmlNosztalgiázni támadt kedve Tóth Verának: az énekesnő egy 14 évvel ezelőtt készült fotót osztott meg rajongóival. TV + Sztárok--Közös klipet forgatott egy szerelmes dalhoz Palvin Barbara és Julian Perrettahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-kozos-klipet-forgatott-egy-szerelmes-dalhoz-palvin-barbara-es-julian-perretta.htmlPalvin Barbarát már a tavalyi évben is hírbe hozták Julien Perrettával, azonban akkor azt mondták, hogy nincs köztük több barátságnál. Most a magyar modell a zenész legújabb videoklipjében szerepel, ami mi más lehetne mint egy csodás szerelmes dal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.