Nem mindennapi felvételt rögzítettek a spanyol királyi családban uralkodó feszültségekről. A királynő és menye a videó tanulsága szerint nagyon nincsenek jóban!

Felháborodtak a spanyolok a királyi családról készült botrányos felvétel kikerülése után. Letícia királyné nem bánt valami szépen anyósával, Zsófia királynéval , és erről videó is készült. Letícia nem hagyta, hogy az anyósa unokáival fotózkodjon. Zsófia királyné oldalán két unokájával, Eleonórával és a kis Zsófiával sétált ki éppen a húsvéti miséről, hirtelen azonban megjelent velük szemben Letícia.

Megállt és végigsimította Eleonóra haját, de csupán azért, hogy ezzel együtt levegye anyósa kezét gyermeke válláról. Eleonórának ekkor lett elege az egészből, és megpróbált kikerülni mindkét nő keze közül. Ezután jól látható, hogy Letícia jelenetet rendez, a spanyolok pedig felháborodtak. Még a királyi családhoz tartozó egyik rokon, VI. Fülöp spanyol király unokatestvére is kommentálta az esetet Twitteren. Szerinte Zsófia nem érdemelte ki ezt a bánásmódot, de Letícia végre megmutatta az igazi arcát.