Janza Kata és fiatalabb párja Között nem tartott örökké a szerelem, szakítottak. A színésznő Facebook-oldalán jelentette be a hírt, rajongói pedig rögtön biztosították a művésznőt szeretetükről, amire szüksége is van Katának, hiszen egy szakítást nagyon nehéz feldolgozni. 

Janza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme úgy döntöttek, nem folytatják együtt tovább. A hírt a színésznő közösségi oldalán tudatta a rajongókkal, az esetről ő ennél többet nem akart mondani. Persze pletykák már is szárnyra kaptak, ugyanis az a hír járja, hogy egy harmadik fél is közrejátszhatott a szakításban. A végeredmény szempontjából nem ez számít, és egy szakítás önmagában is nagyon fájdalmas. Tudják ez Kata rajongói is, akik igyekeznek lelket önteni a színésznőbe.

Janza Katát segítik a rajongóiForrás: Instagram/Janza Kata

"Sajnálattal hallom a történteket, mivel tudom, akárhogy is végződik két ember kapcsolata, az sohasem csöndes. Írnék sok mindent, de nem szeretnék a magánszférába taposni, ezért csak azt a szót írom le, ami a legsötétebb órákban is fényt hoz: elmúlik. Bár én más sorsot jártam be, tudom milyen egyedül, ezért őszintén kívánom a legjobbakat önnek" - írta az egyik kommentelő, míg egy fiatal férfi azért sajnálkozott, mert valószínűleg ő is hasonló kapcsolatban él. "Nagyon sajnálom. Kata volt a példa számomra, mikor arra hivatkoztam, hogy egy huszonéves igenis lehet boldog egy nála idősebb hölggyel. De természetesen a felek boldogsága a legfontosabb. Minden jót kívánok!" - fűzte hozzá megjegyzését a rajongó. Mások pedig a legjobbakat kívánták a színésznőnek.

"Katus, nagyon sajnálom! Szívből kívánom, hogy a legboldogabb legyél, mert megérdemled!"

"Őszintén sajnálom... Egy szakítás sohasem könnyű, de befejezni - ha muszáj- így kell egy közszereplőnek...."

"Kata kívánom, hogy találd meg a hozzád illő párt és a pályádon további sok sikert!" - Írták a kommentelők, és csak egyetlen egy olyan személy volt, aki megjegyezte, hogy reméli, korban hozzá közelebb állóval találja meg a boldogságát. "Szívből kívánom, hogy önhöz korban illő emberrel találja meg boldogságát" - írta egy hölgy.