Pontosan 40 éve mutatták be a Grease-t, ebből az alkalomból most utánajártunk, mi történt azóta a szereplőkkel.

John Travolta

Sorsfordító volt John Travolta életében a Grease, onnantól kezdve sorra kapta a jobbnál jobb felkéréseket különböző hollywoodi filmekhez. Láthattuk őt a Pulp Fictionben, a Hajlakkban, az Ál/Arc-ban és a Szóljatok a köpcösnek! című filmekben is. Ami a magánéletét illeti, három gyermeke született Kelly Prestontól, fia, Jett azonban 16 éves korában tragikusan elhunyt.

John Travolta 16 éves fiát vesztette elForrás: LARRY BUSACCA

Olivia Newton-John

A gyönyörű szőke színésznő ma már 64 esztendős és karrierje során 4 Grammy-díjat is besöpört. Kétszer volt házas, van egy 32 éves nagylánya, és az évek során kétszer is sikerült kigyógyulnia rákos betegségéből.

Stockard Channing

A Betty-t alakító Stockard Channing a stáb legidősebb tagjának számított: bár diákot alakított, a valóságban már elmúlt 30. A ma már 76 éves színésznő több sorozatban is feltűnt, egyik szerepéért még Emmy-díjat is kapott. Négyszer ment férjhez, de mind a négyszer elvált.

Stockard Channingre szinte rá sem lehet ismerniForrás: Getty Images

Jeff Conaway

A Grease egyik fenegyereke, Jeff Conaway a film hatalmas sikere után hosszú évekig alkohol- és drogproblámákkal küzdött. 2011. májusában eszméletlenül találtak rá otthonában, valószínűleg túladagolta magát. Bár azonnal kórházba vitték, ott tüdőgyulladást kapott, és két hét múlva elhunyt, lekapcsolták a lélegeztetőgépről.