Megkérkezett a Thaiföldön elhunyt magyar turista, Cs. Tibor boncolási jegyzőkönyve, miután az ottani orvosok felboncolták. Megállapították a halál okát, azonban párja, Dia nem nyugszik bele. Korábban itthon is elvégeztették a vizsgálatokat.

A boncolás szerint légzési nehézségek miatt halt meg a 41 éves Cs. Tibor, aki év elején utazott Thaiföldre. A vizsgálatok Thaiföldön történtek, csak most érkezett meg a szakértői vélemény. A férfi párja, Dia azt mondja: nem nyugszik bele az eredménybe, hiszen szerelmének nem volt ilyen jellegű problémája. Cs. Tibor ugyanis halála előtt egy halvacsorán vett részt, ahol vajhalat is ettek, melynek fogyasztása csak kis mennyiségben ajánlott. A vacsora után nem sokkal a férfi rosszul lett, hányt, de a szállodában nem kaptak segítséget.

A férfi családja nem nyugszik bele az eredményekbeForrás: Shutterstock

"Rettentően feldúlt vagyok, Tibinek ugyanis az égvilágon semmi baja nem volt, ameddig nem evett a halvacsorán felkínált ételekből. Ha a mérgező halnak semmi köze a halálához, akkor mitől fulladt meg? Nem nyelt le semmi olyat, ami megakadhatott a torkán, a rosszulléte elején sem vette nehezen a levegőt" - mondta a Blikknek Dia. Hozzátette: küzdenek majd, hogy kiderüljön az igazság. Korábban itthon is felboncoltatták a testet, azonban ott sem találtak ételmérgezésre utaló jelet.