Hamarosan összeköltözhet Rippel Feri és barátnője, Viki

Forrás: Instagrma/Rippel Feri -
artista párkacsolat összeköltözés szerelem Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az összeköltözést tervezgeti Rippel Feri és barátnője. Ezt azonban nem könnyű összehozni, hiszen az artista hamarosan Amerikába utazik a vizsgaidőszak miatt.

Korában már írtunk arról, hogy Rippel Feri a Story Gálára vitte első randira új barátnőjét, Vikit. Bár korábban a közösségi oldalon már rengeteget beszélgettek, személyesen akkor találkoztak először. Ezen rengetegen meglepődtek és nem sok jót jósoltak nekik, ám ők rácáfoltak a kétkedőkre. Most a FEM3 műsorában meséltek arról, hogy minden rendben közöttük és már az összeköltözést tervezgetik.

Jó kérdés, hogy mikor költözünk össze. Két hónapja ezt logisztikázzuk. Nekem van egy egyetemem Kaliforniában. Én ki fogok menni most Amerikába, mert jön a vizsgaidőszak. Meg most Magyarországon is elindítok egy orvosi rendszert... Ő is orvosi területen van, ez nagyon összekapcsol minket." - árulta el Rippel Feri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.