Átverés áldozatai lettek Korda György és Balázs Klári rajongói, egy internetes portál ugyanis a házaspár egy nem létező koncertjére árult jegyeket.

Korda György és Balázs Klári sem hitt a szemének, amikor meglátták, hogy az egyik portál a debreceni koncertjükre árul jegyeket, a pár ugyanis májusban biztosan nem lép fel a hajdúsági városban.

Ez borzasztó! Nem hittem a szememnek, amikor megláttam, de bevallom, először egy debreceni partnerünket hívtam fel, aki rákérdezett, és visszaigazolta, ilyen fellépésről szó sem volt" – nyilatkozta Balázs Klári megdöbbenve a Blikknek.

A jegyeket az oldal 10 ezer forintért árulta, egyelőre nem tudni, hányan dőltek be a kamuhirdetésnek. A házaspár a közösségi oldalán figyelmeztette az átverésre rajongóit.

Mélységesen megdöbbent, hogy ilyen aljas módon akarnak kihúzni pénzt azoknak a zsebéből, akik szeretik a dalainkat. Sajnos, hallottam már ilyenről, de mégis más, amikor a saját nevét olvassa az ember egy ilyen csaló honlapon" – nyilatkozta Korda György a lapnak.