Elmérgesedett a viszony: menesztik Hajdú Pétert

vita menesztés ATV Sváby András Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors azt írja, hogy a Heti Napló munkatársai szakmai és emberi ellentétek miatt nem akarnak Hajdúval dolgozni. A producernek hamarosan lejár a szerződése, a csatorna pedig nem akarja meghosszabítani.

Annyira elmérgesedett a viszony Hajdú Péter, a munkatásai és az ATV vezetése között, hogy a producernek valószínűleg mennie kell. Hajdú többször késve utalt a stábnak, holott a csatorna mindig pontosan kifizette a Heti Naplót is gyártó Frizbi műsorgyártó céget. Emellett szakmai és emberi konfliktusok is adódtak.

"Sokszor a benzinköltségen is megy a veszekedés. Gyakorlatilag az egész műsort végigkísérte ez a fajta bizonytalanság, az utóbbi hónapokban azonban az eddiginél is súlyosabbá vált a helyzet, ezért a közelmúltban a csatorna már átvett egy riportert a produkciótól" - árulta el a Borsnak az egyik munkatárs.

Már Sváby András sincs jóban Hajdúval, pedig ők korábban barátok voltak. A Heti Napló műsorvezetője nem akart nyilatkozni, de nem is cáfolta, hogy megromlott a kapcsolata Hajdúval.

Az ATV vezérigazgatója, Németh Szilárd pedig azt mondta nyilazkozta, hogy nem fogják meghosszabbítani Hajdú szerződését:
"Szakmai és emberi okokból nem hosszabbítjuk meg Hajdú cégének a szerződéseit, melyek a szezon végén lejárnak. Az erről szóló hivatalos iratot már postáztuk a címére."

A csatorna ma reggel közelmény adott ki, melyet változtatás nélkül közlünk:

Hajdú Péter másfél évet töltött az ATV-nél, műsorai rendkívül sikeresek voltak. A műsorvezető és a csatorna közös megegyezéssel, békében válnak el egymástól. A Frizbi Műsorgyártó Kft -nek nincs tartozása és a felek között nincsen anyagi vita. Az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig lesz a képernyőn, a szokott időben, vasárnaponként este 21.00kor.„Hajdú Péter műsorai nagy nézettséget hoznak, a csatorna köszöni Péter és cégének munkáját" mondta Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.