A Bors azt írja, hogy a Heti Napló munkatársai szakmai és emberi ellentétek miatt nem akarnak Hajdúval dolgozni. A producernek hamarosan lejár a szerződése, a csatorna pedig nem akarja meghosszabítani.

Annyira elmérgesedett a viszony Hajdú Péter, a munkatásai és az ATV vezetése között, hogy a producernek valószínűleg mennie kell. Hajdú többször késve utalt a stábnak, holott a csatorna mindig pontosan kifizette a Heti Naplót is gyártó Frizbi műsorgyártó céget. Emellett szakmai és emberi konfliktusok is adódtak.

"Sokszor a benzinköltségen is megy a veszekedés. Gyakorlatilag az egész műsort végigkísérte ez a fajta bizonytalanság, az utóbbi hónapokban azonban az eddiginél is súlyosabbá vált a helyzet, ezért a közelmúltban a csatorna már átvett egy riportert a produkciótól" - árulta el a Borsnak az egyik munkatárs.

Már Sváby András sincs jóban Hajdúval, pedig ők korábban barátok voltak. A Heti Napló műsorvezetője nem akart nyilatkozni, de nem is cáfolta, hogy megromlott a kapcsolata Hajdúval.

Az ATV vezérigazgatója, Németh Szilárd pedig azt mondta nyilazkozta, hogy nem fogják meghosszabbítani Hajdú szerződését:
"Szakmai és emberi okokból nem hosszabbítjuk meg Hajdú cégének a szerződéseit, melyek a szezon végén lejárnak. Az erről szóló hivatalos iratot már postáztuk a címére."

A csatorna ma reggel közelmény adott ki, melyet változtatás nélkül közlünk:

Hajdú Péter másfél évet töltött az ATV-nél, műsorai rendkívül sikeresek voltak. A műsorvezető és a csatorna közös megegyezéssel, békében válnak el egymástól. A Frizbi Műsorgyártó Kft -nek nincs tartozása és a felek között nincsen anyagi vita. Az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig lesz a képernyőn, a szokott időben, vasárnaponként este 21.00kor.„Hajdú Péter műsorai nagy nézettséget hoznak, a csatorna köszöni Péter és cégének munkáját" mondta Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója.