Megszólalt távozásáról Hajdú Péter

Fotó: Mudra László/Origo -
ATV távozás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel a robbant a hír, hogy az ATV meneszti Hajdú Pétert, nem hosszabbítják meg hamarosan lejáró szerződését. A producer most megszólalt az üggyel kapcsolatban.

Másfél év után távozik az ATV-től Hajdú Péter. Cége a Heti Naplót és a #Bochkor című műsorokat gyártotta. A showman a Facebookon tett közzé egy posztot ezzel kapcsolatban:
"Ismét lezárul egy rövid korszak az életemben. Két hete már jeleztem az ATV vezérigazgatójának, Németh S. Szilárdnak, hogy szeptembertől nem folytatjuk az Esti Frizbi című műsort az ATV-n. A csatornától is elköszönök! Szép volt ez a másfél év, csak köszönettel tartozom érte. Sok sikert kívánok az ATV-nek a jövőben!"

Posztja szerint Hajdú Péter önként távozik, ő jelezte a cégnek, hogy nem folytatja tovább. A korábbi hírek viszont arról szólnak, hogy elmérgesedett a viszony Hajdú, a munkatársak és a csatorna vezetése között. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy nem hosszabbítja meg a producer szerződését.

Közelményt is adtak ki

Hajdú Péter távozik az ATV-től!

Hajdú Péter másfél évet töltött az ATV-nél, műsorai rendkívül sikeresek. A műsorvezető és a csatorna közös megegyezéssel, békében válnak el egymástól. A Frizbi Műsorgyártó Kft -nek nincs tartozása és a felek között nincsen anyagi vita. Az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig lesz a képernyőn, a szokott időben, vasárnaponként este 21.00kor.

„ Hajdú Péter műsorai nagy nézettséget hoznak, a csatorna köszöni Péter és cégének munkáját" mondta Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.