Ma reggel a robbant a hír, hogy az ATV meneszti Hajdú Pétert, nem hosszabbítják meg hamarosan lejáró szerződését. A producer most megszólalt az üggyel kapcsolatban.

Másfél év után távozik az ATV-től Hajdú Péter. Cége a Heti Naplót és a #Bochkor című műsorokat gyártotta. A showman a Facebookon tett közzé egy posztot ezzel kapcsolatban:
"Ismét lezárul egy rövid korszak az életemben. Két hete már jeleztem az ATV vezérigazgatójának, Németh S. Szilárdnak, hogy szeptembertől nem folytatjuk az Esti Frizbi című műsort az ATV-n. A csatornától is elköszönök! Szép volt ez a másfél év, csak köszönettel tartozom érte. Sok sikert kívánok az ATV-nek a jövőben!"

Posztja szerint Hajdú Péter önként távozik, ő jelezte a cégnek, hogy nem folytatja tovább. A korábbi hírek viszont arról szólnak, hogy elmérgesedett a viszony Hajdú, a munkatársak és a csatorna vezetése között. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy nem hosszabbítja meg a producer szerződését.

Közelményt is adtak ki
Hajdú Péter távozik az ATV-től!

Hajdú Péter másfél évet töltött az ATV-nél, műsorai rendkívül sikeresek. A műsorvezető és a csatorna közös megegyezéssel, békében válnak el egymástól. A Frizbi Műsorgyártó Kft -nek nincs tartozása és a felek között nincsen anyagi vita. Az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig lesz a képernyőn, a szokott időben, vasárnaponként este 21.00kor.

„ Hajdú Péter műsorai nagy nézettséget hoznak, a csatorna köszöni Péter és cégének munkáját" mondta Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója.