December közepén tűnt el nyomtalanul a 19 éves fiú, hozzátartozói pedig hiába reménykedtek, nem sikerült élve megtalálni. Maradványait a Dunából emelték ki, az édesanyja azonosította a holttestet. A hatóságok nyomoznak, keresik a magyarázatot a történtekre. 

Molnár Márió Viktor december közepén tűnt el, és sajnos már csak a holtteste került elő, pedig édesanyja és barátnője a végsőkig reménykedtek, visszatér még hozzájuk a 19 éves fiú. Viktor nagyatádi, de Győrben dolgozott, ott élt albérletben szerelmével. Azt egyelőre nem tudni, hogyan történt a tragédia, csak annyi biztos, hogy december 14-én már nem lehetett elérni a fiatal fiút.


A remény és a sok-sok ima ellenére a fiút a Ripost információi szerint már nem találták meg élve, maradványait a Dunából emelték ki. Szerelme nem tudja elfogadni, hogy a 19 éves fiú már soha nem megy haza. „Minden percben rá gondolok, úgy érzem, sohasem tudom feldolgozni azt, ami történt. Nagyon hiányzik... Reménykedtem benne, hogy az évfordulónkra hazatér, és újra átölelhetem! Ha lenne még egy percem, hogy beszéljek hozzá, akkor kérlelném, hogy ne hagyjon itt: Szeretlek, és soha nem akarlak elveszíteni! Te vagy az életem... - ezt mondanám neki" – mondta Ramóna. A lapnak az anyát, Évát is sikerült elérnie, ő azonosította sajtóértesülések szerint a fia holttestét. Most csak annyit mondott, a temetést intézi, és nincsenek szavak a fájdalmára. A hatóság eközben nyomozást rendelt el, keresik a válaszokat.