Komár László özvegye vallott férje utolsó napjairól

Forrás: MTI/Soós Lajos -
halál Komár László özvegy vallomás rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komár László özvegye, Krisztina elárulta, férje sokáig titkolta súlyos betegségét. Miután viszont felvállalta állapotát, megkönnyebbült és még több szeretet kapott rajongóitól, mint bármikor.

Komár László halála után pontosan 5 évvel ért véget a hagyatéki eljárás. Az örökségéért hosszú ideig harcoltak egymással az énekes volt feleségei, végül megszületett az egyezség, ami után minden érintett megkönnyebbült.

Komár László sokéig titkolta betegségét Forrás: MTI/Soós Lajos

Az özvegy, Krisztina a Story magazinnak vallott Komár László utolsó éveiről. Kiderült, az énekes évekig titkolta súlyos betegségét.

Hat évig titkolta, titkoltuk a bajt gyógyulások, műtétek és reményteli időszakok közepette. Volt, hogy a kemoterápiától kihullott hajjal, parókában lépett fel, a végén nagy sállal takarta el a nyakán elhatalmasodó daganatot. Hosszú ideig félt, hogy ha híre megy, mennyire beteg, nem hívják majd fellépni, pedig az élete a zene volt. Én tanácsoltam neki, hogy beszéljen nyíltan a rákbetegségéről. Addig ezt nem igazán merte felvállalni senki. Amikor megtette, megkönnyebbült, és nem vált zsarolhatóvá. Mindenhonnan áradt felé a szeretet. Emberek tucatjai mentek oda hozzá az utcán, megszólították, megsimogatták. De hiába, eljött az a pont, amikor már nem akart élni, feladta." – mesélte Krisztina a lapnak.

Sztárok, akiknek le kellett mondaniuk a gyermekszülésről:Tyra Bankstől Elizabeth Banksig http://www.life.hu/sztarok/20180411-sztarok-akiknek-le-kellett-mondaniuk-a-gyermekszulserol-tyra-bankstol-elizabeth-banksig.htmlSokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka szörnyen leégett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-hosszu-katinka-szornyen-leegett-foto.htmlAz úszónő az Instagramjára posztolt. TV + SztárokOrigoEgy nagymama ajánlkozott fel Lukács Mikinek: Peller Anna mesélt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-egy-nagymama-ajanlkozott-fel-lukacs-mikinek-peller-anna-meselt-rola.htmlPeller Anna az RTL Klub reggeli műsorában árulta el, hogy nem féltékeny típus, ugyanakkor tudja, vannak nők, akik felajánlkoznak férjének, Mikikének. TV + Sztárok--Luxus Vivi nem akarja kitenni a törpemalacot, pedig férje nem szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20180412-luxus-vivi-nem-akarja-kitenni-a-torpemalacot-pedig-ferje-nem-szereti.htmlNem teszi ki a törpemalacot Vasvárvi Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, pedig férje nem szívleli a kis állatot. Közösségi oldalán jelentette be: marad a malac. Ebből még vita lehet. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor bocsánatot kért mindenkitőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kerenyi-miklos-gabor-bocsanatot-kert-mindenkitol.htmlKerényi Miklós Gábor hosszú ideig hallgatott a zaklatási botránya után, de miután lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, megszólalt. Ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott vagy megalázott. TV + Sztárok--Tilla elszólta magát Majka esküvőjéről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-tilla-elszolta-magat-majka-eskuvojerol-video.htmlTilla a Bezár a bazár! című műsorban kotyogta ki Majka titkát: kiderült, hogy esküvőre készül a rapper.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.