Komár László özvegye, Krisztina elárulta, férje sokáig titkolta súlyos betegségét. Miután viszont felvállalta állapotát, megkönnyebbült és még több szeretet kapott rajongóitól, mint bármikor.

Komár László halála után pontosan 5 évvel ért véget a hagyatéki eljárás. Az örökségéért hosszú ideig harcoltak egymással az énekes volt feleségei, végül megszületett az egyezség, ami után minden érintett megkönnyebbült.

Komár László sokéig titkolta betegségétForrás: MTI/Soós Lajos

Az özvegy, Krisztina a Story magazinnak vallott Komár László utolsó éveiről. Kiderült, az énekes évekig titkolta súlyos betegségét.

Hat évig titkolta, titkoltuk a bajt gyógyulások, műtétek és reményteli időszakok közepette. Volt, hogy a kemoterápiától kihullott hajjal, parókában lépett fel, a végén nagy sállal takarta el a nyakán elhatalmasodó daganatot. Hosszú ideig félt, hogy ha híre megy, mennyire beteg, nem hívják majd fellépni, pedig az élete a zene volt. Én tanácsoltam neki, hogy beszéljen nyíltan a rákbetegségéről. Addig ezt nem igazán merte felvállalni senki. Amikor megtette, megkönnyebbült, és nem vált zsarolhatóvá. Mindenhonnan áradt felé a szeretet. Emberek tucatjai mentek oda hozzá az utcán, megszólították, megsimogatták. De hiába, eljött az a pont, amikor már nem akart élni, feladta." – mesélte Krisztina a lapnak.