Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia zongoraművész a Facebookon kérte ismerősei segítségét, hogy segítsenek neki megtalálni férje hasonmását, aki meg is jelent a színművész temetésén még március elején. A férfi végül meglett, de nem szeretne találkozót: most az is kiderült, miért. 

A február 22-én elhunyt Tahi Tóth László özvegye arról a férfiról osztott meg fotót a múlt héten, aki megszólalásig hasonlít férjére, és aki egy szál virággal a kezében rótta le a tiszteletét a legendás művész temetésén.

Az özvegy először csak látomásnak hitte az ismeretlen hasonmást, de amikor többen is kérdezték tőle, ki volt az idegen, nyomozásba kezdett.

„Azt látni, hogy Laci közeledik felém, miközben a koporsója mellett állok... Különleges élmény volt (...) Szerettem volna megismerni, megtudni, ki ő, ismerte-e személyesen a férjemet. Ezért indítottam a Facebookon a nyomozást, és hihetetlen, hogy milyen sokan segítettek. Így derült ki, hogy egy M. Mihály nevű férfi az illető. Vele nem tudtam beszélni, de a feleségével már igen. Szerény emberek, megijedtek a hirtelen rájuk zúduló érdeklődéstől. Egyszerűen fél, nem akar felhajtást azzal, hogy hasonlít a férjemre, ezért nem találkozik velem" - tudta meg a Ripost

Fotó: Mudra László - Origo